Gå til innhold
Kontorpult (Øystein)

Øystein's Citroen Xantia 1,8l 99'

Recommended Posts

Kontorpult (Øystein)    323
Kontorpult (Øystein)

Ny bil i gårdsplassen etter at min forrige Peugeot ble påkjørt og kondemnert. Valget falt selvfølgelig på fransk; disse får man jo kasta etter seg for omtrent ingenting, og er komfortablel og driftsikre ;) Svever over fartsdumper i denne... Dette er altså min 8ende bil på drøyt tre år... Litt ufrivillig, men men. Skader ikke med bensinbil igjen iallefall :) 

 

IYQOcEF.jpg

 

Planen for denne har jeg ikke helt bestemt meg for... Men jeg håper på å få tid og komme i form nok etter kollisjonen til ta en shining over den før snøen kommer. Såpass bra i lakken at den er verdt å legge i litt arbeid på :) Om den går gjennom vinteren uten større problemer, så får den nok en real gjennomgang både teknisk og lakkmessig. Bla noe lakkflass og en gammel skade som sparkelen har sprukket opp på, samt at det flasser av noe blanding av beskyttelse og lakk fra kanalen. Ellers er den rustfri i dørkarmene bak, hvor det pleier å være den sikre død for disse, så den er helt klart verdt litt påkost :) 

 

wfGJmOq.jpg

I riktig "fransk stil", gule lys er obligatorisk på fransk ;) LED-bjelka skal nok av, senest til våren, lyser bra, men ser rimelig idiot ut :P

 

Ellers er planen å kjøpe seg varebil til våren for å unngå å bruke den til min andre hobby, gamle norskproduserte sykler ;) Økonomien blir ganske mye bedre etter nyttår, så da åpner det for å kunne eie flere biler, da blir det lettere å holde denne i sjakk lakkmessig. Erfaringsmessig blir det litt mye bulker og skraper når man drasser rundt på 6 sykler og skal prøve å skyndte seg litt i samme slengen... :) 

0nm3OXv.jpg

Dette var forøvrig lasset jeg ble påkjørt med, jeg setter lastesikring som prio 1, så alt hang like fint på bilen selv om hun som kjørte på meg nok hadde 30-35 og traff i sida :) 

 

Bilpleie har blitt lagt litt på hylla denne sommeren pga flytting og begynnelse av læretida, men planen er å ta det opp igjen iløpet av vinteren og danne et enkeltmannsforetak for å kunne ta på seg litt flere oppdrag ila sesongen. Fått to biler på tampen av året nå, så da får jeg litt å pusle med noen helger fremover :) 

  • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×