All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Siste timen
 2. Har også prøvd ut denne. Biltema har mye som funker, men denne er ikke det beste de har.
 3. Flott bil, som ser ut til å bli passet godt på! Savner noen filmer med lyd av bilen
 4. I dag
 5. Swirlorama de luxe! Flott jobb og nydelig resultat!
 6. Heisann. Tør jeg spørre hva du endte opp med? :-) Sitter i akkurat samme ambivalensen nå sjøl. Hadde en nilfisk 140 med hard plastmøkkaslange osv, helt til jeg hadde litt for varmt vann inn og det spruta vann ut i hver skjøt... Nå vil jeg ha ny. Og P160 skal tåle 60 grader inn, som Kränzle (2160), som jeg egentlig var fast bestemt på inntil jeg prøvekjente litt på 10 laken {pluss litt for hurtigkoblinger og sikkert en kort Starlet) vekk fra konto... Kjentes litt godt å halvere det. 😁 Kränzle 1152 knuser sikkert også p160, men da blir det for min del også pluss hurtigkoblinger. Syns det høres slitsomt ut å skru av og på mellom foam og ht hver gang..
 7. Lekkert tøff doning dette!
 8. Tusen takk for det!
 9. Håper du poster utseendet på scanden nå og. Hadde vært spennende å se resultatet ett år etter.
 10. Svaret er nei, ikkje når man tømte den i reint konsentrat på lakken og vaket det ut over heller. Eg vasket panseret som hadde fusso på seg, 4 ganger etter hverandre. de to siste gangene med konsentrat og man kunne se liten til ingen forskjell på fussoen.
 11. Gøy med en S&S på en MINI, ble en flott forskjell Kjenner godt eieren så det var artig å få se bilen hans her
 12. Stikkord. Husqvarna rider
 13. Fellesdoen. Definitivt fellesdoen.
 14. Får vel oppdatere litt i tråden her også Ser at de aller fleste bildene mine er innenfor 30-60mm området så vurderer litt å selge 28-135mm objektivet for et 24-70mm objektiv Har også fått låne et Canon 24-105 L objektiv som frister veldig, er ikke noen enorm bilde forskjell ifra det langt billigere 28-135 objektivet, men en god del bedre bildekvalitet.. vi får se.. En så lenge har jeg egentlig konkludert med at 50mm stm objektivet er det som er helt klart skarpest om man klarer å holde seg til fast objektiv, så dette blir nok "go to" objektivet frammover på treff med utstilte biler. Ellers har jeg gått til innkjøp av et Tamron SP VC 70-300mm som er tenkt å brukes på blant annet våler for å ta en del bilder av banekjøringen, dette gleder jeg meg veldig til Får vel poste litt bilder også da så ikke bare blir tekst. Tilbakemeldinger og tips tas gjerne imot
 15. 0,5 gjør også det.
 16. Digger kwazar flaskene jeg selv om de er litt harde for de fungerer både på innpust og utpust. Hvertfall 1 liter flaskene
 17. Prøv en flekk med Surfex 1:5, det skal gjøre nytten også på fuzzo
 18. clayer alltid bilene før polering og det tar vekk det meste så null stress. Ikke begeistret for å bruke for sterk surfex for det har en tendens til å sette flekker om du ikke bruker nok mengder vann for å fjerne det.
 19. eller dra over med litt sterk surfex eller kanskje zalo??
 20. Clay tar nok fussoen. Er ikke så begeistret for cg sine produkter men nye såpen cg slate er laget for å fjerne all beskyttelse på bilen. Om den da klarer det gjenstår å se men gidder ikke betalefor å kjøpe noe jeg tviler på fungerer
 21. Skal selge denne gamle rønna, prøver å få tatt noen stemningsbilder før jeg flytter. Noen gode stunder har det blitt, viktig å huske noen av de også.
 22. Det er jeg enig i. Har også ikke planer om å gå til innkjøp av alt for mye på en og samme gang. Dette er litt mer for å hjelpe meg å se evt. hva prisen er per liter eller stk. Vært fornøyd med CG inntil videre men ser litt på prisene for ValetPRO og Koch Chemie dette er også gjengangere når det kommer til produkter som anbefales. Har kikka mye på S&S trådene, er vel her inspirasjonen til å starte med dette kommer fra. Tanken var vel egentlig å få direkte tips fra andre om hva de synes fungerer bra. Så det var entråd om metall partikkel fjerner her og det var da idèen kom. Skal ta en kikk på denne tråden du linket. Takker.
 23. Har lest litt om flekking av steinsprut i det siste, har planer om å benytte langhelgen til dette, har lakkstift som er kjøpt fra bavaria. Både basefarge og klarlakk, leser endel om at folk blander 70/30, mens noen mener det er feil. Sikkert dumt spørsmål, men hva er det riktige? Tatt i betraktning at jeg er helt amatør. Lurer også på tørketid når jeg skal legge på basefarge, har muligheter for å varme opp garasjen rimelig bra hvis det hjelper. 24 timer som gjelder, og 15 min på klarlakk?
 24. veit ikke, mine står bare å støver ned xD bytta til bilnerden sine flasker xD
 25. Det er mye å velge mellom, det er sikkert. Et tips er å se gjennom Show&Shine-trådene. Der vises og omtales ofte aktuelle produkter til ulike oppgaver. Der kan man også lære mye om hvordan de ulike produktene brukes. Generelt bør du ikke kjøpe for mye med en gang. Alt for mange produkter står nok og støver ned rundt omkring i hyllene til folk. Start i det små, og kjøp etter hvert som du merker hva som er ditt behov. Denne tråden omtaler alt du trenger, og mer til:
 26. Eneste strøkne 240n igjen i Norge!
 27. Jeg driver å setter opp en oversikt over produkter og pris/L og pris/stk. for å hjelpe meg selv å se hva jeg skal handle inn i denne jungelen av produkter.. Jeg har ikke superkjennskap til alt da jeg har for det meste brukt CG produkter. Tipper det er mye annet der ute som er mer kostnadseffektivt og like bra/bedre. Dette gjelder absolutt alt av produkter. Eksteriør, interiør, felg, plast/gummi osv. Hva mener du er et MUST å ha i produktsamlingen? Mulig dette allerede er gjort og om det er gjort, hvor finner jeg evt. denne excel filen eller oversikten? Gjort noen søk på forumet men mulig jeg søker etter feil. Finner jo såklart mye produkter som anbefales.
 1. Last flere