Gå til innhold
Simondl

Hundrevis av "steinsprut" rundt hele bilen!

Recommended Posts

Simondl

Hei! Gjorde en to-stegs polering på en Volvo XC60 for noen uker siden, og den ble ganske strøken! Kunden vasket nylig bilen, og fant hundrevis (kanskje tusenvis) av bittesmå, hvite, "steinsprut" rundt hele bilen, men de aller fleste var på passasjersiden. Dette var merker som gikk igjennom både klarlakk og fargen. Jeg kunne kjenne mange av disse med naglen, og ved å se nærmere på dem så jeg at de så ut som små steinsprut, lignende de jeg allerede hadde funnet på panseret tidligere. Valgte meg et lite område med disse merkene, fjernet beskyttelseslaget (et lag med CG Jetseal, og et lag med AG HD Wax over) med Surfex og Q2M Prep, deretter prøvde jeg med clay. Merkene var fortsatt like synlige. Prøvde med litt håndpolering på dette området, men måtte til slutt innse at de var for dype, og måtte bare legge på ny beskyttelse. Hverken jeg eller kunde kunne skjønne hvordan disse merkene dukket opp, og jeg tror det må være en fysisk, og ikke en kjemisk grunn, spesielt når de fleste hvite merkene kun var på den ene siden av bilen (passasjersiden). Noen som har lignende historier, eller har noen forklaring på hva som kan ha skjedd? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Magnera

Jeg kommer ikke på noen som kan tilsi at dette har noe med poleringen din å gjøre. Spør eier hvor bilen har stått, veiarbeid, sopebiler som rydder gaten etc. Beste gjetning nå er at det er steinsprut. 

  • DCN Poeng 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Ingolf

Helikopter som har landet i nærheten, kløne med løvblåser, idiot på feiebil etc.. Veldig kjipt, jeg har akkurat hatt en runde selv.

  • DCN Poeng 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Opprett ny...