Gå til innhold
Steffen90

Foma mino

Recommended Posts

Steffen90

Hei, skal kjøpe meg en rense maskin til interiør, valget har stått mellom rg2000 og litt dyrere MIMO, etter å ha søk litt på nett kom eg over en side som heter www.vvskupp.no de har MIMO på tilbud med 40% rabatt til 2669kr!! Noen som har handlet fra denne siden før? Ser og at www.homestore.no har den til 2799kr, noen som har erfaring med disse sidene?

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
John-Robin

Handla meg en Combivac i slutten av desember fra Homestore.no. De leverte selve maskinen ganske kjapt men mangla et munnstykke. Dette var veldig vanskelig å få ettersendt men fikk det på fredagen etter utallige telefoner og eposter. Skal sies at han jeg snakket med var veldig hyggelig og prøvde å hjelpe men ble sittende med en følelse av at han bare sa det du ville høre uten at jeg skal si at det var det han gjorde. For min del så styrer jeg unna Homestore. Mulig jeg bare har vært uheldig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
FinnIsaksen

Noen som har linket til flottør-fixen som ble skrevet på forumet her ang. foma mimo? Søker meg ihjel, men finner den ikke!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×