Gå til innhold
Dawl

Hjelp til A4!

Recommended Posts

Dawl    42
Dawl

Hei,

Har akkurat kjøpt ein Svart Audi A4 1.8TQ 99mod, men blir ikkje 18 før i juni, så tenkte å sette den under presenning (har ikkje ledig garasjeplass) i en måned eller to muligens, før eg begynner å arbeide litt på den.

Men før eg satt den fra meg kunne eg tenkt meg å gått over lakken og fått den i prima stand, med ein skikkelig vask og etterfulgd polering.

Eineste er at det ikkje ser ut til å bli clay-poleringsvær på ei stund, men vill ikkje parkere den slik som den er no heller.

Er relativt ny i dette gamet, så derfor tenkte eg å spørre etter hjelp hos ekspertane her.

Kan ein grundig vask fulgt av ein LSP vere eit alternativ, og så gå over grundigare når termometeret har klatra litt oppover gradestokken? Eller er berre ein heilt normal vask i første omgang betre?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Erik-w    5
Erik-w

Hei

Kjekk bil du har fått deg :)

Men og sette den under presening ute er ingen god idè desverre.

Preseningen vil ligge og gnisse på lakken i vinden og i tilleg vil den holde det godt og fuktigt rundt bilen din hele tiden omtrent.

Eg vil tro det er bedre og da sette den der du ville ha den uten presening, vask den så den er skikkeligt ren så får du heller ta resten når været tillater det eller du får låne en plass.

Presingen og bil hører liksom ikke sammen syns eg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hans Marius    1 227
Hans Marius

Enig med Erik her, pressening er nok ikke det beste å ha på lakken... Ville heller vasket den ordentlig, brukt en god avfetting som f.eks prickbort for å fjerne så mye asfalt som mulig uten å claye først, for så å legge på et par lag med LSP. Da bør den være ganske godt beskyttet frem til det blir varmere i været :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Bernhard    2 323
Bernhard

Enig med Erik her, pressening er nok ikke det beste å ha på lakken... Ville heller vasket den ordentlig, brukt en god avfetting som f.eks prickbort for å fjerne så mye asfalt som mulig uten å claye først, for så å legge på et par lag med LSP. Da bør den være ganske godt beskyttet frem til det blir varmere i været default_smile.png

x2 opphøyd i 4.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dawl    42
Dawl

Tusen takk!

Prickbort er allerede bestilt, så får gå over med den og en LSP.

Presenningen var mest med tanke på at bilen står rett ved siden av en vei og snuplass, og no mens det fortsatt er snø og brøyting er eg redd for at brøytebilen skal slenge dritt over mot bilen, tenkte presenningen beskytta litt mot dette. Har desverre ingen bedre plass å sette den for øyeblikket..

Bør vel kanskje ta understellet også før eg setter den fra meg, med tanke på at her er mykje salting og drit. Ligger det ute nokon gode guider til dette?

Endret av Dawl

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Bernhard    2 323
Bernhard

Beskytt bilen med en voks eller sealer og grav en mur av snø der hvor bilen skal stå slik at brøytebilen ikke får gjort så mye ugang..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×