Gå til innhold
Swissvax / Dag

Tøff i trynet...?

Recommended Posts

Swissvax / Dag

Dette skjedde for flere år siden, da det var mer vanlig at omreisende sirkus også besøkte mer grisgrendte bygder og strøk..

Så var det slik at et av av disse sirkusene hadde ankret opp i ei bygd langt oppe i trøndelagen. Bygdas befolkning hadde benket seg til for å få med seg disse høyst internasjonale innslagene i en ellers relativt lite sprudlene hverdag.

De satt og så det ene innslaget etter det andre og ble mer og mer imponerte. Her var det (i motsetning til sau og krøtter som de var vant til) alt fra elefanter og tigre til klovner og balansekunstnere. Så nærmet det det seg slutten av forestillingen, direktøren kommer inn i manesjen og ber om den største stillhet i det han presenterer hovedattraksjonen: Igor og hans ville krokedille!

Igor og krokedillen entrer manesjen og folket sitrer av spenning... Plutselig brekker Igor opp gapet på krokedillen, fater tak i ei jernstang og låser kjeften på den i fullåpen stilling! I neste øyeblikk slipper han buksene ned på anklene og slenger lille-Igor rett i gapet på krokedillen... Bygdefolket sitter som fjetret og gisper av spenning i det Igor rykker jernstanga ut av kjeften på krokedillen. To sekunder etter klapper tanngarden igjen med et smell, men Igor er raskere og millisekundet før smellet er lille-Igor trygt ute... Folket er helt fra seg og klapper og jubler.

Igor snur seg triumferende mot publikum og roper; Er det noen av dere som tør dere ut på et slikt vågestykke?? Det blir helt stille og det kommer ikke en lyd. Igor skratter og sier; Hah! Var det ikke det jeg tenkte - feiginger hele gjengen! Da kommer det et kremt ei gammal dame på bakerste rad: Vel, æ kan no prøv da, mæn æ vet itj' om æ klar å gap så høgt.... :lol:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Scandic Shine / Ketil

HAHAHAHA, jævlig bra :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Scandic Shine / Ketil

AU! Der var han uten fingre gitt..idiot da

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
NeDD

Vilt bra den vitsen :D

"How to bli sagt opp på Ikea" :lol:

Vedlegg.....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hakon

Bildet jeg tok i Thailand i 2006, et kroko show ikke så langt unna Phuket. Gæren fyr!

post-207-1238706678_thumb.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×