Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  Wheel Woolies - En gave til felgene

  Mange har holdt seg til de tradisjonelle felgbørstene, og de har i og for seg vært bra de også, men de har hatt en negativ ting, det er at de ikke holder noe spesielt med vann under vask, og det blir mer tørrbørsting om en ikke er aktiv med hageslangen samtidig som en vasker.

   

  Vel, det problemet er løst med Wheel Wollies, de har en konsistens som holder mye såpevann og som da hjelper til med å løse opp møkk og transportere den vekk samt at de er enkle å komme til med uansett felger.

   

  Wheel Wollies er laget av polypropylene som både er miljøvennlig (kan resirkuleres) og tåler felgrenser godt så de ikke går i oppløsning når de brukes, noe som er en grei egenskap for et verktøy som ser sterke kjemikaler titt og ofte i hjemmet til en detailer.

  .

   

  Wheel Wollies finnes i 3 pk, da med 3 hendige str på børstene,

   

  - 48 cm lengde og 7 cm i dim,

  - 30 cm lengde og 5 cm dim

  - 20 cm lengde og 2,5 cm i dim

  ccs-3-0-60891900-1371259758_thumb.jpg

   

  Størrelsen er så de fungerer til de fleste typer felger som finnes på markedet og er enkle i bruk, test de en gang og du er hekta.

   

  Wheel Wollies fungerer også til andre ting en felger, den minste str kan fint brukes til å vaske på trange steder i for eksempel motorrom og rundt dekaler om det er ønskelig.

   

  Wheel Wollies finner du hos Autobua til 419,- for en 3 pk, og det er vel verdt pengene, da disse har en lang levetid og både du og felgene vil trives med de..

   

   

  ccs-3-0-36209100-1371259757.jpg

   

  • DCN Poeng 1  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nåInformasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×