Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  TUGA CHEMIE - Kjemi i blodet

  Sign in to follow this  

  Hvor mange bilpleieprodusenter eller bilpleiemerker finnes det? En trodde det måtte ta slutt en dag, men stadig dukker det opp noe nytt på markedet som leverer det lille ekstra eller har x faktoren.. TUGA CHEMIE er en av de som får det til å bruse litt ekstra når en ser de.. og i følge de som kjenner merket, så er de vel verdt en test .. gjerne en test mot de beste.. 

   

  TUGA CHEMIE er en kjemiprodusent fra Tyskland med 40 års fartstid innen produkter rettet mot bilpleie: De er en familieeid bedrift som ble startet i 1977 av Helmut Deuper og det er nå 2 generasjon som styrer skuta.

   

  Oppstarten var i Tyskland, og det er der de befinner seg den dag i dag, de er et firma med kort vei fra produksjon til forbruker og vise versa. de har i alle år hatt et øre vendt mot brukerne, derfor har de hatt mulighet til å endre eller forbedre de produktene de leverer fra seg. Over 40 års driftstid har de nok endret både det ene og det andre, da det er og har vært en konstant utvikling innen kjemi og bilpleie. Fordelen med TUGA er at de produserer alt selv på egen fabrikk, og har derfor kort vei fra kontor til produksjonslokalet for å justerer skruen litt til venstre eller litt til høyre, alt ut ifra hva forbrukerens ønsker. 

   

  Tiår med utvikling har resultert i noen av de beste produktene innenfor bilpleie på markedet, og endelig er de å få tak i i Norge også.

   

  EXINT.no er en av de første til å lansere TUGA CHEMIE i Norge, EXINT slipper ikke alle inn dørene, så her er det nok en del godbiter å finne, samt vel prøvde produkter som skal gi deg både en eller flere WOW når de brukes..

   

  TUGA CHEMIE har en kompakt linje med bilpleieprodukter, og ikke så mye litt her og litt der, hvorfor ha så mye når litt holder i massevis såfremt det er kvalitet de leverer?

   

  Her er noe av det EXINT har tatt inn i nettbutikken..

   

  TugaRex :

  TugaRex.jpg

  Er en veldig effektiv PH nøytral flyverustfjerner.
  Den løser raskt opp bremsestøv og metallpartikkler.
  TugaRex løser også opp påbegynt rustangrep og forebygger rustdannelser, den egner seg derfor spesielt godt til bil, men kan også brukes på alt annet som er utsatt for flyverust.

   

   

  Tuga Bikers Super Devil

  Bikers-Super-Devil.jpg

   

  Er en konsentrert og svært effektiv avfetting for motorsykler, mopeder, scootere, 4 hjulinger og bil..

  Tuga Bikers Super Devil er en avfetting som hefter godt og har lang virketid., den har en gele konsistens som gjør at den henger lenge, dette vil du merke spesielt på vertikale flater, den løser effektivt opp trafikkfilm, insektrester, samt hardt sittende smuss som kjedesmøring, inntørket oljesøl etc.

  Tuga Bikers Super Devil er ved riktig bruk korrosjonsdempende, den vil derfor forebygge oksidering av lakk, plast, metaller og gummi, den legger også igjen en lett beskyttende hinne som gir høy glans og smussavisende egenskaper

   

   

  Tuga intesive-glassrens:

  Tugalin-1-liter.jpg

   

  Er en intensiv glass rens med langtidsvirkning. Den nye, svært effektive formelen fjerner uanstrengt og uten å etterlate striper og skjolder, trafikkfilm, sot, nikotin flekker, fingeravtrykk og insektrester fra glass og glatte overflater.

  Tugalin Intensiv Glassrens kan brukes både innvendig og utvendig, og gir krystallklare ruter og speil.


   

  Tuga Devil Cleaner:

  Devil-Cleaner-1-liter.jpg

  Tuga Devil Cleaner er spesielt utviklet for å fjerne insekter og er svært effektiv. Den har en ekstremt bra evne til å løse opp skitt og smuss som sitter ekstra godt. Den løser enkelt, effektivt og skånsomt opp fett, olje, trafikkfilm, insektrester fra kjøretøyets karosseri, frontrute og frontlykter. Å fjerne insekter fra lakken er alment kjent som viktig, de kan skade lakken over tid, så det å ha med seg en effektiv insektfjerner når en vasker bilen er ikke dumt.

   

   

  Tuga Plastic Devil:

  Plastic-Devil.jpg

   

  Dette er en svært effektiv og kraftig elektrolytisk plast rens. Den rengjør enkelt og skjoldefritt alle overflater av plast, vinyl og PVC, slik at man enkelt fjerner fett, oljer, nikotin og annet smuss fra interiøret. Den kan brukes på alt fra dørpaneler, dashbord, ratt, pedaler, dørhåndtak, samt som insektfjerner, silikonfjerner og voksfjerner.

  TugaPlastic Devil er den ultimate universalrensen for alle detailere. Den etterlater en antistatisk smussavisende overflate med en strøken finish. En detailers verste mareritt er skittent interiør på biler en jobber på.. og i allefall på egen bil.  Keep it clean

   

   

  Tuga Alu-Devil Special :

  TUGA-Alu-Devil-Special.jpg

   

  Anbefalt av AutoZeitung En meget effektiv felgrens for stål og lettmetallfelger. Den renser skånsomt felger med bremsestøv og annen smuss som har festet seg.

  Tuga Alu-Devil Special er en moderne og meget effektiv felgrens for både stål og lettmetallfelger, men passer også for krom, lakkerte, pulverlakkerte og høyglanspolerte felger.

  Tuga Alu-Devil Special er en pH-balanserte og syrefri felgrens, den sørger for en skånsom og effektiv rens av felger med innbrent bremsestøv og/ eller annen skitt og smuss som har festet seg på felgen. Felgrensen er i gelform noe som gjør at den har lang "hengetid" på felgene, dette gjør at den får lengre arbeidstid og oppnår et strøkent resultat..

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  tuga.jpg

   

   

  Short but sweet kan det kalles, en trenger ikke så mye bare det en har fungerer som det skal, noen produsenter har så mange produkter at en går seg vill.. har du en såpe som funker, kjør, har du en felgrens som er gull.. kjør, en trenger ikke så stort utvalg bare en har det som fungerer, enkelt for de som produserer, og helt klart MYE enklere for forbruker.. 

   

  Sitat TUGA CHEMIE:

  Our powerful cleaners formulated especially for cars, motorbikes and other vehicles are not just designed to easily remove dirt, but also deliver great value for money.

   

   

   

   

  exint.logo.png

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...