• truhaa
  truhaa

  Tommy Lund`s UTOPIA fra Swissvax

  Tommy Lund, smak på det navnet, for snart kan du smøre det navnet på bilen din, for Tommy har kommet i det eksklusive selskapet av de få som har en voks fra Swissvax med sitt navn på.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Om Detailng hadde hatt en Oscar, så er dette det samme som å vinne en, vel, færre har vel fått navnet sitt prydet på en voks en folk har vunnet en Oscar, så på sett og vis.... dette er større 

   

  Det å få navnet sitt på en voks, produsert av en av verdens ledende innen feltet er STORT, ikke bare for eier av navnet, men også for de som har fulgt Tommy som detailer i årene som har gått. De fleste har fått med seg at dette er en mann som overlater veldig lite til tilfeldigheten, samt er av den ekstremt nøye sorten av detailere, hans Show and Shines her på Detailers club, er høyt verdsatt av brukere her.

   

  Swissvax er et stort merkenavn internasjonalt, og har et skyhøyt kvalitetsstempel, det at de sjelden setter et personlig navn på voksene sine gjør dette enda mer spesielt. De følger med og har da fått med seg Tommy sine jobber også i Sveits.

   

  Ferrari 360 Spider jobben er vel en av mange jobber av Tommy det er verdt å få med seg, samme gjelder nok jobben på en Bugatti EB110

   

  Vi vil på vegne av Detailers Club gratulere Tommy Lund med denne bragden, og vi er stolte av å ha en mann av hans kaliber her på forumet..

   

  Gratulerer så mye og keep up the good work :)

   

   

   

   

   

   

  IMG_1975_zps100bff78.jpg

   

   

   

  Endret av truhaa

  11

  Kommentarer


  Det er ingen kommentarer å vise.  Gjest
  Du kommenterer som en gjest. Vennligst logg inn hvis du allerede har en konto.
  Skriv en kommentar...

  ×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

    Only 75 emoticons maximum are allowed.

  ×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

  ×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold