Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Nanolex Pure Shampoo - Snadder i bøtta

  Sign in to follow this  

  Nanolex er for mange noe en forbinder med vinduene på bilen, da for å slippe viskere i regnvær, de har alltid hatt en bredere portefølje, men har vel ikke fått helt sving på sakene og havnet litt bak de andre. Glassfosegling har de vist at de kan til fingerspissen, så hvorfor ikke det andre også? De har derfor satt som mål å få til en totalpakke som ikke skal stå tilbake for noen, og levere en ny serie produkter innenfor de fleste grenene innen bilpleie. Spent? hell yes!!!.

   

  Jeg har vært heldig og fått en del nyheter levert her for testing fra Nanolex Norge, og i dag har en fått svingt både lanse, høytrykk og vaskeredskap i gården.

  Når en skal yppe seg litt med de tradisjonelle produsentene trenger en å ha med det som er viktig for oss alle, det grunnlegende, nemlig en såpe som leverer det den skal.Såpe er vel noe av det vi bruker mest av, og den inngår i hver vask, enten i foam Canon, i vaskebøtte eller for å bevise ovenfor kompiser at det lukter tyggis eller Bahamas, så her har jeg testet Nanolex sin Pure Shampoo mht bøttevask, og må si meg imponert over denne såpa

  .

  20150822_153946.thumb.jpg.520ba5a1f447c2

   

  Vel, de produktene jeg har testet fra Nanolex fra før har jo ikke akkurat skuffet meg de, så jeg viste jo på en måte at det var veloverveide produkter de kom med, og ikke bare noe de hadde rasket i sammen på et laboratorie i en bakgate i Tyskland, men uansett, det er alltid litt spenning når en tester ut noe nytt.

  Nanolex Pure Shampoo er en vanlig bilsåpe, den har ikke egenskaper som reactivating typen som flere har brukt før den som gir litt beskyttelse, Pure Shampoo er en vanlig såpe med de egenskaper en såpe skal ha ved vask, gjøre rent. Den er luktnøytral og skummer godt opp i bøtta. Her brukte jeg 75 ml på 15 liter vann, og med det første følte jeg at det var for lav dosering, men når jeg skummet den opp med vaskeredskap og startet å vaske, merket jeg fort at det var en blanding som fungerte godt.

   

  20150822_135335.thumb.jpg.4f0ae07dd53f33

   

  Selve vaskeprosessen var jo som alle andre vaskeprosesser, ovenfra og ned, god glid, og den løste opp det den skulle, noe insektsrester som satt på lakken og som prewash/høytrykk ikke hadde løst opp ble effektivt fjernet med noen drag over, og den hvite bilen ble plagsomt hvit når den ble kjørt i sola. Trafikkfilm og generell smuss, var borte vekk.

  Prisen på denne er ikke avskrekkende (269,- pr L), og mange her har vel etterhvert satt kvalitet før pris uansett, men en trenger ikke bruke mer penger en en må. Med en gritt guard bøtte på 18 liter bør du nok bruke 75/80 ml ved vask. da har en til ca 12-14 vask,

  Summa summarum, så likte jeg denne såpa veldig godt, og den er helt på høyde med de som frekventerer på DCN, og som mange kjenner, liker også at den er tyntflytende, da er den enklere å dossere/tømme i bøtta, samt en får lettere brukt siste slanten når den tid kommer.

  Info fra produsent:

  Pris 269 kr pr liter, blandes 50 ml pr 10 liter, PH nøytral, fosfat-og NTA fri, Testet og produsert i Tyskland

   

  Du finner Nanolex PURE shampoo nå i nettbutikk, pris for 500 ml er 179,-

   

  Edited by truhaa

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...