Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  I en vaskehall nær deg

  Det kan ikke stikkes under en stol at de fleste her inne benytter seg av vaskhaller når de skal gi bilen en runde med såpe og vaskehanske. De fleste her benytter sjelden vaskehaller som gjør jobben for de, og de holder seg helt klart unna alt som benytter børster.

   

  Det å kunne vaske bilen sin uansett tempratur eller tilgang på vaskeplass hjemme er en menskerett mener jeg, så det at Core2duo setter seg ned og holder en liste oppdattert mht vaskehaller i Norge er suverent for oss som vasker titt og ofte, og gjerne legger inn en vask om vi er på oppdagelsesferd i hjemmlandet.

   

  Liste finner du her og udu kan også være delaktig i at liste holdes oppdattert med info, det er bare å poste det inn i tråden så vil Core2duo oppdattere hovedposten med din informasjon.

   

  Få gjerne med antall plasser, om de har varmtvann og om de har feks underspyling eller annen info som er til hjelp for oss, oss som har fått dette på hjernen at bilen skal være ren uansett årstid.

   

   

  ccs-3-0-07689200-1359852262_thumb.jpg

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  • DCN Poeng 2


  Kommentarer


  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nå
Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×