Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  Auto Finesse - Nå hos Bilnerden

  Auto Finesse

  Auto FInesse ble etablert så langt tilbake som 1999 i England, de solgte ikke produkter på den tiden, da var de et detailing firma som hadde bilpleie som lidenskap.

  De var Englands første bilpleiefirma som begynte å lage egne produkter, og noe har de fått til riktig, for de er et av de firmaene som etterhvert har høyest stjerne hos mange detailere i England.

   

  Av Detailere for detailere

  Auto Finesse blir utviklet av personer som har hatt bilpleie som hobby og lidenskap, så at de vet hva de vil ha og hvordan de vil det skal fungere er opplagt. Ingenting er bedre en produkter som er produsert av folk som har kompetanse og ikke bare ser profitt, men også å levere gode produkter til en overkommelig pris. Mange års testing og kompetanse gir resultater

   

  Komplett produktserie

  Auto Finesse har komplett sortiment for bilhold. Lakkrens, sealer, voks, interiør og utstyr til bilholdet. De har et stort utvalg av vokser til gode priser (fra 500,- til 1500,- sånn ca)

  Auto Finesse har også en Pro serie er i større kvanta av produktene (store kvanta liker vi) For mange av oss som syssler med bilvask støtt er det ok at det er litt mer volum når en handler, så en ikke går tom for såpe eller quick detailer etter en uke

   

  Nå hos Bilnerden

  Bilnerden har blitt forhandler av Auto Finesse, etter å ha lest mye positivt om merket på forumer i England valgte han å ta det inn i sortimentet sitt.

  Bilnerden vil ha et godt utvalg av dette, og prisene vil ligge litt over England, men ikke voldsomt mye. Med Bilnerdens suverene service vil en tro at mange vil velge han ved handle uansett, rask og smertefri handle er aldri feil.

   

  Så klør det i "prøvenoenytt" fingrene, så finner du utvalget her: Bilnerden. Det kan godt være at det er en ide å ta turen innom Bilnerden akkurat nå, for han kjører introtilbud på Auto Finesse med 20% rabatt en begrenset periode fra og med 30 november 2012..

   

  ccs-3-0-39288100-1353965645_thumb.jpg

   

   

  ccs-3-0-60022000-1353965697_thumb.png

     Kommentarer


  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nå
Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×