Gå til innhold
Dahlsveen

Trenger tips til Menzerna og roterende?

Recommended Posts

Dahlsveen    7
Dahlsveen

Hei, jeg har litt lyst til å teste ut Menzernas produkter snart og jeg har kun en Cotech roterende maskin fra Clas å bruke. Har en god kompis som nettopp har hatt Saab 95'en sin inne til lakkering. Bilen er sort og har endel hologrammer på de nylakkerte panelene og maskinvaske-swirls på de gamle panelene. Jeg har en VW Passat i koksgrå som ikke ser så ille ut annet enn milde vaske-swirls rund baut.

Dette virker for meg som typisk Scholl S17/30 arbeid, men jeg vil gjerne prøve Menzerna fra bilnerden.no da de kun bruker én dag på levering til meg:

Er det noen som kan anbefale polish og puter fra bilnerden til dette da jeg ikke har vært borti Menzerna tidligere?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
BChris    30
BChris

Send ein PM/Mail til Kristian hos Bilnerden ;) Han gir deg nok gode svar på det du lurer på. båda pad valg, polish, kjøretid osv. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kenneth Nilsen    349
Kenneth Nilsen

Hei Dahlsveen,

Hvis jeg forstår riktig, så skal du ha en kombinasjon av poleringspute og poleringsmiddel for å fjerne hologrammer, kjørespor og milde swirls?

Hvis det er tilfelle, så ville jeg gått for Menzerna Intensive Polish IP2000 og Über 160 mm blå og oransje.

Du kan bruke Menzerna IP til lett cutting med oransje (Über) og samtidig kjøre finishing med samme produkt bare på blå (Über).

PS! Du skal være litt obs med Menzerna da det er veldig mye oljer i produktene. Menzerna er i hovedsak laget for PPG-klarlakk (keramisk hard klarlakk), og har derfor lang kjøretid. Kjempeprodukt, men husk wipedown. :)

Lykke til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dahlsveen    7
Dahlsveen

Se her ja! Takk for fyldig og informativt svar. Det at produktet er oljete er helt okå da jeg synes det er bedre å jobbe med.

Det er ikke nødvendigvis kun ETT produkt som står på handlelista, men det holder med et ettstegsprodukt i starten. Vil gjerne prøve meg frem på egen bil før jeg handler meg blakk ^_^

Da legger jeg inn en bestilling på dette hos bilnerden snart!

Var forresten innom den lokale BilXtraen idag og de har virkelig fylt opp hyllene!! Fra et smalt utvalg i Meguiars serien, hadde de plutselig Flex maskiner, Ferro-bet, 3M serien med tilhørende puter, full Autoglym serie og et lass med puter, kluter og bakplater! Meget imponert :thumbup:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×