Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Swissvax vaskebøtte og padwasher - For entusiasten

  Sign in to follow this  

  Swissvax Vaskebøtte

   

  19 Liter

  Swissvax bla, har en bøtte som er av solid kvalitet, med gritguard og skrulokk. Denne er på nesten 19 liter, så den rommer godt med vann til bilvasken.

  Etter en har prøvd en slik lurer en ofte på hvordan en klarte seg med 10 liters standardbøtta, den blir taslette i forhold til denne, både hva gjelder volum og kvalitetsfølelse.

   

  Geniale GritGuard

  Det at den inneholder en GritGuard, er også noe du har savnet, selv om du ikke vet det enda. En GritGuard er en genial ting som ligger i bunnen av bøtta og som hinder sand, smuss og møkk i å bevege seg rundt. Den hindrer også at vaskeredskapen din legger seg på bunnen av bøtta der møkka oppholder seg, om du slipper den i bøtta.

   

  Tett og klar for transport

  Skrulokket gjør også at du kan transportere den med vann i til selvvasken om de ikke tilbyr det der. Lokket har en pakkning som hindrer at vannet flommer over, så den kan trygt transporteres i bilen, uten fare for at du kommer frem med vått interiør og null såpevann.

   

  ccs-3-0-30696600-1334186267_thumb.png

   

   

  Ekstrautstyr

   

  Dolly/hjulsett til bøtta

  Som med mye annet får du selvfølgelig også styling og tilbehør til bøtta, det er jo halve morroa. Du kan kjøpe blandt annet et hjulsett som du kan sette bøtte nedi for enkel forflyttning av bøtte under vask, dette krever da at det er flatt og hard grunn der du vasker (asfalt, belggningstein, vaskehallen) Nok en genial ting som en fort blir glad i.

   

  ccs-3-0-96482700-1334186513.jpg

   

  Pute for å hvile kroppen

  Pute som du kan ha på lokket finnes også, den er super om du ønsker å bruke bøtte under polering som stol, da får du enda en ting mindre i garasjen når du kan kvitte deg med trekassa eller bruskassa som ofte benyttes.

   

  ccs-3-0-06038200-1334186271.jpg

   

   

  Bøtte + pute + dolly er en knallkombo når en skal polere, da er det en drøm å forflytte seg rundt bilen, og du sparer både ryggen og knær for ugang.

   

   

  Swissvax Padwasher

   

  ccs-3-0-57152900-1334186272_thumb.jpg

   

   

  Polerer du bil med maskin, så er etterhvert dette et "må ha" produkt for mange av oss. Ikke alltid en har mengder av hver pad, og da det er veldig viktig å rengjøre pads innimellom når du polerer, dette er et verktøy som fungerer suverent.

   

  Både DA og roterende

  Med denne padwasheren kan du bruke både DA maskiner og roterende maskiner, den rengjør padsene gjevnere en den "gamle" typen med roterende hjul, designet av selve vaskeenheten er laget slik at den også takler de osilerende bevegelsene en DA maskin har.

   

  Alle typer pads

  Padwasheren takler alle typer pads, ink ullpads det er bare å sette de på maskinen og kjøre de en runde, løfte maskinen opp litt og så kjøre opp tempoet gradvis så du fjerner overskytende vann.

   

  Vær obs på at det ofte er litt vann igjen i padsen uansett, så stalltipset er ofte å bruke to pads mht en korrigerings/poleringsjobb, da renser du den du har brukt, setter på den andre som er ren, og jobber over 1-2-3 paneler før du vasker den, så tar du ta den andre og setter på igjen.

   

  Fyll opp med vann og snurr

  Ofte trenger en ikke annet en rent vann i bøtta, men du finner også midler du kan ha i bøtta mht fjerning av polish. Har pads tørket, eller du korrigerer en bil uten klarlakk (ss lakk) kan det være en ide å ha padsrensemiddel i bøtta, det hjelper til med å fjerne inngrodd polish og lakk, men vasker du pads regelmessig under en poleringsjobb før polish tørker opp, så trenges det ofte ikke mer en vann. Uansett koster ofte ikke et padsrensemiddel mange kronene, og du kan fint ha det stående i bøtta over lengere tid.

   

   

   

  Swissvaxbøtte ink GritGuard og lokk kr 399,-

   

  Dolly/hjul kr 349,-

   

  Pute til bøtte kr 139,-

   

  Padwasher kr 1699,-

   

  + Eventuelle fraktkostnader

   

  Alle priser er selvfølgelig ink mva

   

   

   

   

   

   

   

   

  ccs-3-0-50360600-1334186271.jpg

   

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...