Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Carpro tørkehåndkle - Supert håndkle til niceprice

  Sign in to follow this  

  Vel, jeg avslørte vel det i headingen her, ja det duger, helt på nivå med langt dyrere håndkler en finner, og til prisen 119,- vil jeg påstå at det er et røverkjøp, et av de bedre håndklene jeg har testet.

   

  2 typer + ripeskinn

  En finner tørkehåndkler i primært to utgaver, det ene er waffle weave mikrofiber og det andre er tradisjonelt mikrofiber håndkle. Forskjellen er i vevingen av disse, et er som navnet sier i "vaffel" utg mht veving, det andre er som den microfiberen du kjenner fra både buffing når du polerer. Egenskapene skal være at fibrene er splittet slik at de absorberer vann, er det ikke splittede fiber suger det ikke vann skikkelig.

  Vel, du finner pusseskinn også, men en trenger ikke titte på det i mange sekunder for å skjønne det ikke har noe på bilen å gjøre, de duger såvidt til husmorvinduer hjemme, men selv der knuser mikrofiberhåndkler det. Mikrofiber en god ide som julegave til mor/far i huset for vindusvask? Jupp, garantert innertier det.

   

  Hvem skal en velge

  Hvilken en foretrekker er forskjellig, men her har jeg ofte fått mer ut av Waffle weave håndkler da de er solide, og ofte lettere å bruke mht friksjon. De er flatere en vanlig mikrofiber, men suger vann like bra. De er også like skånsomme. Waffle weave vil ikke linte noe som vanlig mikrofiber kan gjøre om ikke produksjonen er 100%.

   

  Fra dyrt til billig

  Prisene har ofte vært avgjørende for hvor bra mye er av bilpleie, særs mikrofiber, men etter som interessen for mikrofiber til bil har skutt i været har volumene kommet og prisene dalt de senere åra. Ikke så lenge siden du betalte opp mot 300,- kr for et håndkle, vel nå får du et veldig godt håndkler til 119,- og det er jo bra. Alltid greit å ha noen å velge i om en vasker titt og ofte, eller lager vaskepakke du leverer til kunder du polerer bil for.

   

   

  Car Pro Waffle weave mikrofiber:

  • Tørkehåndkle - Waffle Weave
  • Trygg for lakken
  • Laget i Korea
  • Linter ikke
  • Holdbart
  • 85cm x 60cm
  • Kantsøm

   

  Parts & Retards har dette på lager, og trenger du flere har de også pakkepris på 3 stk til 299,- da sparer du 58 kroner.

   

   

  Singel finner du her

   

  3 pack finner du her

   

  Disse kan du både handle over nett eller disk i Ås hos P&R om du ønsker det..

   

   

   

   

  ccs-3-0-97349100-1347312552_thumb.jpg

   

   

   

   

  Så oppgrader eller fyll opp om du trenger, men vær så snill å kast pusseskinnet langt utpå jordet om du fortsatt sitter med et slikt et.

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...