Gå til innhold

Epoxy eller flis?


Recommended Posts

50m2 garasje. Fint betonggulv skal coates, problemet er at ikke klarer å bestemme meg! 
Industriflis eller epoxy? 
Flis er nok litt rimeligere om jeg legger selv, den er robust og har fuger som svakt punkt

Epoxy får man uten fug men den er svakere mot piggdekk etc.

Hva anbefaler dere?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ingen problem å kjøre med piggdekk på Epoxy, men den er ikke glad i at man står med bilen i ro og vrir hjulene fra side til side.
Men å kjøre rett frem og tilbake skader den ikke.

Her i tråden kan det leses litt om mine erfaringer med Poxydekk fra Gjøco.

 

  • Liker 2
Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • Moderatorer

Hadde epoxy tidligere. Gikk for flis for noen år siden, med epoxyfuge.

Synes fliser er greiere, da det ikke er like utsatt for skader. Like enkelt å holde reint som epoxy. Skader man først en flis kan den relativt enkelt byttes.

Trenger ikke ta hensyn til gulvet med piggdekk eller mye stein i dekk.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 weeks later...

har hatt epoxy i min forrige garasje, og var egentlig ikke fornøyd, ble fort slitt i de faste kjøresporene, kunne sikkert vært flinkere til å male over oftere der det ble borte, men nei, gjennom tidene ble det jo sølt både olje og frostvæske. når jeg da endelig bestemte meg for å friske opp epoxyen fikk jeg aldri de mest utsatte sporene på gulvet rent nok, slik at det resulterte i epoxyslipp. nå er huset med garasjen solgt, og jeg bygger verksted i låven i disse dager. denne gangen valgte jeg fliser fra Megaflis. prismessig var ikke forskjellen stor mellom epoxy og fliser. men i det lange løp betaler det seg nok, spesielt siden jeg ikke vil ha behov for å koste på meg oppfrisking av gulvet. nå skal det sies at da jeg støpte gulvet, spurte mureren meg om jeg skulle ha fliser eller epoxy, jeg sa epoxy. i etterpåklokskap burde jeg ha sparket meg selv i ræva. for da jeg ombestemte meg og valgte fliser. viser det seg at gulvet ikke er rett nok til å "hurtig" kunne legge fliser. noe som resulterer i Jævli mye merarbeid. i tillegg skal det være sterkt nok til både å kunne kjøre inn traktor og gravemaskin på 5 tonn. dvs. jeg må være særdeles nøye med dekning under flisen. har akkurat kommet inn fra å ha flislagt litt i kveld. ryggen min angrer sårt på valget mitt. for det er ikke til å stikke under en stol at det er særs mye jobb hvis du ikke har slett gulv med mye fall til sluk som jeg har. men etter hvert som jeg får lagt litt nå og da, ser jeg jo at jeg kommer ikke til å angre på valget mitt. for det blir jo ren verksted porno med fliser på gulv 🙂 hvis du nå velger flis så anbefaler jeg på det sterkeste å ikke gjøre samme feil som meg. for jeg tok 3 mm fuger. skulle jeg aldri ha gjort. spesielt siden jeg har såpass mye vinkler på gulvet. ha store fuger. du gjemmer mye juks i en bred fuge 🙂 lykke til med valget

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har flis nå og la det i min forrige garasje. Syrebasert fugemasse og flis som er egnet til garasje bruk.

 

Flis fra Megflis og fugemasse fra Fagflis. Angrer litt på at jeg ikke tok flisen også fra Faglis, den var litt lettere og få ren. Med denne jeg har nå så er det litt mere tricky og få flisene helt reine etter vinterens slaps og søl osv. 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan poste nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, Logg inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...