Gå til innhold
StigRuneF

Fjerne bilmerke/bokstaver

Recommended Posts

StigRuneF

Som tittelen sier så lurer jeg på å fjerne bokstavene på bakenden av skodaen også bytte ut orginalmerket med et som er helsvart. Samtidig bytte ut skiltholderen med en uten noe skrift eller bruke dual lock. Samtidig har jeg lyst også bytte ut "krom"lista rundt grillen til svart list. Hva tror dere? Ingen bokstaver på bakluke, bare et svart skodamerke. Også svart list rundt grill også svart skodamerke i front? 

 

Spørmålet mitt er om jeg kan benytte meg av samme metode på å fjerne bokstaver fra bakluke som er av glass som med lakk? Varmepistol også tanntråd/fiskesnøre? Eller noe annen metode?

IMG_20170617_171400.jpg

20151217_214536.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
magne

Fungerer fint med varmepistol og fiskesnøre på lakk også. Litt usikker på hvordan det er å komme til på skodaemblemet i center av bakluke, så ville tatt en titt på google for å være sikker på at det ikke er skrudd.

Mulig du må til med noe plast bendeverktøy for å komme til hvis det sitter i en fordypning.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
The Punisher

Skoda emblemet på bakluka er vel innfelt slik at det neppe blir pent om du tar det vekk? Bruk tanntråd og litt sitrusrens, evt gjør det når du har vasket bilen, da er skummet som bokstavene henger i mykt og lettere å ta av. Kromlisten rundt grillen blir best om du folierer den. Plastdip/vanlig sort spray blir fort stygt av steinsprut osv 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×