Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Pinnacle Souveran - bling på boks

  Sign in to follow this  

  Pinnacle Souveran mye bling for the bucks.

   

  Det er noen år siden denne ble handlet inn for min del, den var den føste "hight end" voksen jeg kjøpte meg, og da syntes jeg den hadde en mer en høy nok pris til å være et beskyttelses produkt for lakken.

  Vel, det endret seg fort etter at jeg hadde brukt den på bilene her hjemme, ikke bare så den veldig bra ut, men den var lekende lett å bruke også.

   

  Hvit Carnauba

   

  Denne voksen inneholder hvit carnauba, og har en glans som virkelig gir deg et smil om munnen. Carnauba er ikke alene glans, det er også det som beskytter lakken din, den kommer fra Carnauba palmen og er et yndet produkt mht beskyttelse av billakk.

   

  Easy on, easy off

   

  Pinnacle Souveran er en lettjobbet voks, den er lett og påføre og lett og buffe av etter den har tørket, bare husk at mindre er bedre, det å bruke mye produkt gjør ikke annet en å lage mer jobb mht å buffe den av, det blir ikke blankere om en bruker mye.

  Legger du tynt og jevnt på bilen, er det nesten så du kan blåse på lakken for å fjerne restene, det er mao lite jobb å få det blankt.

   

  Utseende og holdbarhet

   

  Utseendemessig er den en høydare uansett farge du har på bilen, den stikker seg nok litt ekstra ut mht tette farger uten metallik, men du vil uansett være imponert om du har en hvit bil eller en sølvfarget en en sort eller en rød.

  Holdbarhet avhenger av vaskemetoder bla, den likker ikke kraftige avfettinger eller hard prewashløsninger, uansett henger ikke møkk så godt på en nyvokset bil, så du trenger ikke dossere krutt i bøtta eller ha syre som avfetting for å få fjernet det du skal før du vasker bilen.

   

  Det er fort gjort å gi bilen et ekstra lag også etter en vask, så det er ingen sak å holde bilen i strekk over lang tid. 2 lag vil nok holde 3+ månder her på berget, noe lenger om sommeren om du benytter en mild såpe som feks Bodywork Shampoo også fra Pinnacle

  ccs-3-0-67437200-1336692547.jpg

   

   

  Hvor finner du den

   

  Pinnacle Souveran finner du hos rbtuning.no til kr 608,-

   

  ccs-3-0-16202200-1336691534_thumb.png

   

   

   

  Husk at det å bruke voks alene ikke gir deg blankeste bilen i fylket, du må også husk å rense lakken og fjerne evenutelle riper og swilrs samt oksidasjon og møkk som sitter i lakken med enten en lakkrens eller en korrigerende polish. Hos RB Tuning finner du et stort utvalg av Wolf Chemicals som passer alle behov og lakktilstander, så det skal ikke stå på utvalget.

   

  Så bare å brette opp ermene, få ånden over seg, lukte litt på voksen og la seg inspirere til en tur ut i garasjen for en shine av drømmebilen, familebilen, bruksbilen.. alle trenger lit pleie innimellom, og da er det greit å ha en voks som det er lekende lett å bruke..

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...