Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Swissvax Seal Feed - Så fryser ikke dørene fast

  Sign in to follow this  

  Hvem har ikke vasket bilen i noen slunkne plussgrader en dag for så å våken opp til -10c dagen etter. Har en dårlig tid også da og dørene sitter bom fast er gode råd dyre.

   

  River du hardt i døra kan både lister og håndtak ødelegges, inn å hente varmt vann i en 10 litersbøtte er jo en mulighet for å få opp dører, men hva gjør du når du skal hjem fra jobben igjen og det har fryst fast igjen?

   

  Vel, svaret er enkelt og greit Swissvax Seal Feed.

   

   

  Hvorfor Seal feed?

   

  Seal Feed brukes på gummilister rundt dører, panser, bakluke, dvs steder du gjerne vil kunne åpne uansett tempratur ute. Når vann renner ned mellom dører, bakluke ol så kommer det alltid noe inn mellom list og før, dette vannet fryser da i løpet av kort tid i kaldt klima og det kan resultere i at ikke bare en dør sitter fast, men alle sammen.

   

  Når en vasker er det jo greit, da tørker en jo alle slike steder godt slik at en er skjermet for problemet, men slik som været her i Norge kan være innimellom.. sludd og regn for så -10c om natta er det ikke bestandig en kan skåne seg for fastfryste dører.

   

   

  Føre var, en etter snar

   

  Bruker du seal feed når høsten kommer og smører inn lister da, er du berget frem til vinter har takket for seg igjen. Seal feed holder lenge og det er ikke mye som skal til av produkt heller, så en flaske på 250ml holder i mange år om det er til eget forbruk.

   

  En vet aldri når første frost kommer, så seal feed er smart å legge på lister når du tar vinterprepp på bilen i september/oktober, den har som sagt god holdbarhet, så den blir ikke borte etter 2-3 vask.

   

  Husk alle dører, både lister på dør og de som sitter på karroseriet, lister ved bagasjerom og list i motorrom.

   

  Så fort, så enkelt

   

  Det å smøre opp listene er en enkel prosess. Bruk bare en applikator pad eller en del av en svamp, ta litt seal feed på pad/svamp og gni på alle lister på bilen, la det stå noen minutter før du tørker over med en mikrofiberklut for å fjerne det overskytende.. Ferdig

   

   

  Kan den brukes på alle biler?

   

  Svaret er nei. Noen biler, slik som BMW har en type list som ikke skal ha seal feed, skulle du være uheldig å ta det på bilen for så å oppdage knirke eller gnisselyder etterpå fra dører, må den fjernes igjen. Er du usikker mht din bil, får du informasjon vedr dette hos importør.

   

  ccs-1-0-32233000-1328184083_thumb.jpg

   

  Prisen på 250ml er kr 419,- og du finner denne blant annet hos Swissvax.no

   

   

  Importør: Swissvax Norge

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...