• truhaa
  truhaa

  Surfex HD - Årets bilpleieprodukt 2013....

  For de fleste her på DCN er dette et kjent og kjært produkt som blir hyppig brukt ved vask av bilen. Da som en prewash løsning eller ved vask av interiør.

   

  Vannbasert

  Surfex HD er en vannbasert avfetting som rydder unna mye skitt effektivt, i og med den er vannbasert er den også meget enkel å blande ut med vann, og derfor har den så bredt bruksområde som den har.

   

  Rå på blanding

  Helt ned i 1:200 kan den blandes for de enkleste oppgavene, samt brukes ren om det virkelig er ille. Normalen er ofte 1:10 eller 1:20 for biler med moderat med skitt på seg, eller 1:40 eller 1:50 mht interiøret, så kjøper du deg feks en 5 liter av denne, da har du for en god stund fremover.

  Husk at det er lettere å dosere seg opp mht styrke når du vasker bilen innvendig, start med mild blanding og øk styrke om det trengs, denne tar mye skitt fort også i mild blanding når det kommer til interiøret...

   

  Stort bruksområde

  Surfex HD er anbefalt til alle biler, den kan bli brukt på lakk, felger, dekk, tekstiler, matter, ja de fleste flater (spot test er alltid å anbefale) Den fungerer også inne i huset, og mange har benyttet denne på feks baderom. Har du microfiberkluter som ikke trekker til seg vann lenger, eller du ikke får rene? Da kan 1-2 dl Surfex HD i 5 liter vann være løsningen, la de ligge over natta, og se vannet blir sort.

   

  Det er nok på grunn av sine allsidige egenskaper og at den kan tynnes ut mye (økonomisk) at medlemmene på DCN har stemt denne frem som årets bilpleieprodukt på DCN.

   

   

  Vi gratulerer Bilt Hamber med GULL som årets produkt på Detailersclub.no

   

   

   

   

   

  ccs-3-0-81839700-1388779651_thumb.jpg

   

  .

  0

  Kommentarer


  Det er ingen kommentarer å vise.  Gjest
  Du kommenterer som en gjest. Vennligst logg inn hvis du allerede har en konto.
  Skriv en kommentar...

  ×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

    Only 75 emoticons maximum are allowed.

  ×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

  ×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold