Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  RUPES Autorized Training Center

  Det skal ikke stikkes under en stol at RUPES har solgt fryktelig mye maskiner og produkter i Norge etter at BigFoot kom på markedet, og oss bekjent er det den mest solgte poleringsmaskin serien på markedet med god margin.

  RUPES har tatt bilpleie og detailer bransjen med storm, de har kommet med nye og innovative produkter og maskiner på løpende bånd, og høster lovord fra alle hold.

   

  De har på en måte gjort alt litt enklere, og samtidig oppnåes det enda litt bedre resultat, en sikker vinnerformel med andre ord..

   

  Utviklingen har også ført med seg videre ønsker om bedre forståelse og kunnskap rundt produktene de leverer, så å utnevne RUPES Autorized Traning Center for videreforedling er et naturlig steg for et firma med et ønske om utvikling og vekst.

   

  Første i Skandinavia til å kunne kalle seg RUPES Autorized Traning Center er ingen ringere en Brynildsen Auto Spa aka Bernhard Brynildsen

   

  Bernhard har vært lenge nok i bransjen til å ha testet det meste som har kommet på markedet det siste 10 året og har rykte på seg for å være en av landets desidert beste innen faget detailing. Bernhard har vært såpass dyktig at han har funnet seg en nisje som tilsier at pris for en jobb ligger i det øverste sjiktet, men jobbene som leveres av han er vel verdt pengene som brukes. Kvalitet før kvantitet prinsippet, slik en detailer skal jobbe..

   

  Brynildsen Auto Spa/Bernhard ble utnevnt av Rune og Torben 21 januar 2015, og kan stolt smykke seg med å være først innen dette feltet i Skandinavia.

   

   

  Vi gratulerer så mye, og alltid moro at en DCN`r stikker seg frem som en av ypperste sort.

   

   

  Stolt mottaker av utnevnelsen

   

   

  ccs-3-0-79216700-1421881921_thumb.jpg

   

   

   

  Rune, Bernhard og Torben

   

  • DCN Poeng 1  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nåInformasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×