Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Mike Phillips til Tønsberg !!!

  Sign in to follow this  

  En kan nok kalle det breaking news for oss detailere, på lik linje med at en 13-14 åring er over seg av begeistring over at en eller annen Jøstin Biber dukker opp på Norsk sokkel, så kan en nok si at det å høre at selveste Mike Phillips kommer til Norge er som om Pamela Andersson, Angelina Jolie, Jennifer Aniston og Halle Berry hadde dukket opp på min 18 års dag (ja, jeg er såpass gammel) MAO, jeg er i ekstase.

   

   

   

   

  Mike Phillips er selve guruen for de av oss som har rotet noen år innen detaling, men også for mange av de som er ferske innen faget kjenner godt til denne karen, han er en av de det florerer med videoer av på nettet, og er en, en har fulgt med på i mange år. Mike Phillips er rett og slett en mann en ikke klarer å unngå om en er litt over snittet glad i bilpleie, og det er det en god grunn til.

   

  568edd843037d_mikephillips.jpg.21802c707

   

  Mike Phillips (f 12 februar 1961) startet innen bilpleie på 70 tallet som en hobby, slik det har seg for mange av de som er på DCN, han har en fortid hos Meguiar`s i USA og jobbet med deres opplæringsplan for bruk av deres produkter, det var når han dukket opp i forumer jeg personlig først la merke til han, han var nøye, forklarte godt og var dyktig, mao han virket som en skikkelig entusiast. Etter mange videoer og en solid dose tid på Autogeek.net og forumet deres på 2000 tallet kunne en ikke unngå å høre navnet hans nevnt eller se klipp fra hans jobber hos Meguiar`s. Valget ble derfor ofte Meguiar`s i den perioden, mye av skylda vil jeg legge på MIke Phillips. I 2009 flyttet han over til Autogeek, nå en av USA`s største bilpleieforhandlere, og har derfor fått enda mer produktbredde under beltet samt nådd ut til enda flere som har bilpleie som en lidenskap, som sagt, et ikon innen bransjen.

  Han kjører kurs jevnlig hos Autogeek og er vel en av de i Verden som har mest kompetanse innen feltet vi på DCN er opptatt av... Detailing.

  Mike Phillips har vært med på mange tv show, og er et kjent navn innen bransjen i USA, han vil også i 2016 være med på et TV program i USA, kalt Competition Ready, der han skal behandle og klargjøre biler for deltagelse på noen av verdens største bil show, så en får bare krysse fingrene for at dette også blir vist på Norsk TV.

  Så lurer du fortsatt på hva du skal 27-28 februar? Da møter du opp i Tønsberg, og er med på Årets bilpleietreff 2016, der kommer Mike Phillips og mange av de andre som er i verdenseliten inne faget til å stille opp, Bernhard Brynildsen, Robert Vårhus, Finn R Hansvold, Tommy Lund m.fl. 

  Treffet er i regi av Holger`s aka RUPES Norge

  Les mer HER 

   

  Hatten av for Rupes Norge som har klart å hente en av ikonene i bransjen til "lille" Norge..

  568ef404e73e4_mikephillips2.jpg.27740fd7

  Vel møtt

   

   

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...