Gå til innhold
truhaa

Surfex HD - Årets bilpleieprodukt 2013....

Recommended Posts

truhaa

For de fleste her på DCN er dette et kjent og kjært produkt som blir hyppig brukt ved vask av bilen. Da som en prewash løsning eller ved vask av interiør.

 

Vannbasert

Surfex HD er en vannbasert avfetting som rydder unna mye skitt effektivt, i og med den er vannbasert er den også meget enkel å blande ut med vann, og derfor har den så bredt bruksområde som den har.

 

Rå på blanding

Helt ned i 1:200 kan den blandes for de enkleste oppgavene, samt brukes ren om det virkelig er ille. Normalen er ofte 1:10 eller 1:20 for biler med moderat med skitt på seg, eller 1:40 eller 1:50 mht interiøret, så kjøper du deg feks en 5 liter av denne, da har du for en god stund fremover.

Husk at det er lettere å dosere seg opp mht styrke når du vasker bilen innvendig, start med mild blanding og øk styrke om det trengs, denne tar mye skitt fort også i mild blanding når det kommer til interiøret...

 

Stort bruksområde

Surfex HD er anbefalt til alle biler, den kan bli brukt på lakk, felger, dekk, tekstiler, matter, ja de fleste flater (spot test er alltid å anbefale) Den fungerer også inne i huset, og mange har benyttet denne på feks baderom. Har du microfiberkluter som ikke trekker til seg vann lenger, eller du ikke får rene? Da kan 1-2 dl Surfex HD i 5 liter vann være løsningen, la de ligge over natta, og se vannet blir sort.

 

Det er nok på grunn av sine allsidige egenskaper og at den kan tynnes ut mye (økonomisk) at medlemmene på DCN har stemt denne frem som årets bilpleieprodukt på DCN.

 

 

Vi gratulerer Bilt Hamber med GULL som årets produkt på Detailersclub.no

 

 

 

 

 

ccs-3-0-81839700-1388779651_thumb.jpg

 

.


Vis full artikler

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Du kommenterer som en gjest. Vennligst logg inn hvis du allerede har en konto.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×