Gå til innhold
truhaa

Auto Finesse - Nå hos Bilnerden

Recommended Posts

truhaa

Auto Finesse

Auto FInesse ble etablert så langt tilbake som 1999 i England, de solgte ikke produkter på den tiden, da var de et detailing firma som hadde bilpleie som lidenskap.

De var Englands første bilpleiefirma som begynte å lage egne produkter, og noe har de fått til riktig, for de er et av de firmaene som etterhvert har høyest stjerne hos mange detailere i England.

 

Av Detailere for detailere

Auto Finesse blir utviklet av personer som har hatt bilpleie som hobby og lidenskap, så at de vet hva de vil ha og hvordan de vil det skal fungere er opplagt. Ingenting er bedre en produkter som er produsert av folk som har kompetanse og ikke bare ser profitt, men også å levere gode produkter til en overkommelig pris. Mange års testing og kompetanse gir resultater

 

Komplett produktserie

Auto Finesse har komplett sortiment for bilhold. Lakkrens, sealer, voks, interiør og utstyr til bilholdet. De har et stort utvalg av vokser til gode priser (fra 500,- til 1500,- sånn ca)

Auto Finesse har også en Pro serie er i større kvanta av produktene (store kvanta liker vi) For mange av oss som syssler med bilvask støtt er det ok at det er litt mer volum når en handler, så en ikke går tom for såpe eller quick detailer etter en uke

 

Nå hos Bilnerden

Bilnerden har blitt forhandler av Auto Finesse, etter å ha lest mye positivt om merket på forumer i England valgte han å ta det inn i sortimentet sitt.

Bilnerden vil ha et godt utvalg av dette, og prisene vil ligge litt over England, men ikke voldsomt mye. Med Bilnerdens suverene service vil en tro at mange vil velge han ved handle uansett, rask og smertefri handle er aldri feil.

 

Så klør det i "prøvenoenytt" fingrene, så finner du utvalget her: Bilnerden. Det kan godt være at det er en ide å ta turen innom Bilnerden akkurat nå, for han kjører introtilbud på Auto Finesse med 20% rabatt en begrenset periode fra og med 30 november 2012..

 

ccs-3-0-39288100-1353965645_thumb.jpg

 

 

ccs-3-0-60022000-1353965697_thumb.png

 


Vis full artikler

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Du kommenterer som en gjest. Vennligst logg inn hvis du allerede har en konto.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn innhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din link har automatisk blitt innebygd.   Vis som link i stede for

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Fjern innhold

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×