Gå til innhold
truhaa

Dødt batteri?

Recommended Posts

truhaa    1 520
truhaa

Prøver å lade batteriet her, men lader (Ctek) klikker seg på og så slår den seg av igjen, dette skjer så lenge jeg har lader koblet på batteriet, og det virker ikke som den klarer å lade batteriet.

Er dette pga helt tom batteri?

Usikker på type batteri jeg har, men er fra sønnak

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
DavidRS    2 242
DavidRS

Prøv å lade det via en annen bil eller et annet batteri først, så får du litt strøm på det først. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
magnvar    0
magnvar

Sjekket vann nivå? Mål spenning på det, er nok søppel :/ men dersom det er mulighet for å fylle vann, prøv dette og sett lader i recond dersom du har muligheten.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
WernerH    86
WernerH

om du får lånt deg en booster av noe slag eller har mulighet til å kople det til en annen bil med jumpers, så kan du få "sparket" batteriet i gang igjen :) noen ctek ladere gir for lav spenning til å kunne starte et helt flatt batteri :/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mighty    271
Mighty

Første bud er jo å måle spenning. Ctek trenger minst 2V for å sjekke polariteten og påbegynne lading, ellers nekter den. Da trenger du en "dum" lader for å få det over 2V. Er batteriet under 2V er det som regel ganske skadet uansett.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×