Jump to content
Sign in to follow this  
vetting

Hvilke børster, spes dekk?

Recommended Posts

vetting

Skal kjøpe litt børster, til dekk, hjulbuer, tekstil etc. Hva anbefaler dere? Har sett litt på mothers sine børster. Samt bilnerden sin tekstilbørste fra North Detailing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
johime(joakim)

Bruker mothers sin dekkbørste, litt stiv i busten men kommer seg til et mer behagelig bruksnivå etter litt skrubbing. Grov nok til å være effektiv på dekksider :)

Ez sine til inni tønnen, men disse har en tendens til å grise mye når man drar disse mot seg så ville heller anbefale wheelwoolies til den jobben.

Vikans felgbørste er favoritten til forsiden av felgen. Myk og god bust, med gummikanter på slik at man ikke skader noe om man skulle være litt voldsom med vasken :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
robinrl

Jeg har prøvd både Mothers' og Vikan sin dekkbørste, og må si Vikan sin er MYE bedre å jobbe med. Mothers blir for "awkward" å jobbe med etter min mening..

Alle børstene til Vikan er forsåvidt gull til mer skitne felger og ellers så er wheel woolies digg til vedlikeholdsvask.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vetting

Har ez sin fra før. Tenker også å anskaffe wheelwollies. Så mangler til felgbuen, forran på felgen (hvis ikke wheelwollies er bra der) samt dekksidene. Synes Vikan sine ser billige ut, selv om de sikkert ikke er det.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JGNotland

Til dekksidene holder det med ein vanlig neglebørste egentlig, dersom du vil spara eit par kroner!

Share this post


Link to post
Share on other sites
bsa

Børster. Dont get me started. Der er det mye rart. Jeg bruker bilnerden sin interiørbørste...til dekksider. Den er altfor hard til tekstiler. Den river løs tråder fra gulvteppet. Den skinnbørsten til swissvax,eller skobørsten fra Boston om du vil, er fin på tekstiler og. Jeg har sågar en sånn klassisk skobørste, den med en lang og en rund side vettu, fin til tekstiler og tepper den og. Mothers sin hjulbørste, den lange, er fin, men etter jeg senka kommer jeg ikke til med den. Burde nok ha dratt frem ez'en igjen og prøvd til det, den ble pensjonert fra hjulbruk etter at wheel woolies kom i hus.

Vikan felgbørsten ser jeg heller ikke noe vits i å bruke noe mer,da ww er enda mykere og slepper møkk utrolig lett,så jeg er ikke akkurat bekymret for riper på front av eikene. De gule med rød tupp som BN selger er fine og billige som generelle detailing børster. De dustedyre svinebust i flott eske gjør seg best som eksklusiv pynt på hylla, de lukter svin og er altfor lange og bøyer av i alle retninger du ikke vil at de skal under bruk.

Mine to øre. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...