Jump to content
Sign in to follow this  
Doneirik

Legge voks med bare håndflatene? Metoder?

Recommended Posts

Doneirik

Har lagt på shield for hånd denne gang. Synes det var en meget behagelig måte å legge voks på. Man føler alle de rene/urene flatene i lakken. I tillegg varmes voksen opp og smelter til en meget tynn hinne og legge på. Noen som har andre erfaringer og påføringsmetoder som gjør vokspålegging morsomt og bra?

post-9106-0-95077400-1413211773_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tommy

Har også prøvd dette, men føler at det blir mye sløsing med voks, ift å bruke en påføringspad. Eneste jeg bruker hendene på, er litt kronglete felger, og motordetaljer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
D.Mikalsen

Jeg har også prøvd dette en gang for å teste, det ble første og siste gang for min del. Det blir litt som Tommy nevner at det går litt voks i svinn, men er greit å bruke på små detaljer der det er vanskelig å komme til :) Følte og at noen steder så fikk du mer voks og andre steder litt mindre, jeg prøvde meg på litt rette og sirkulære bevegelser. Men etter denne opplevelsen så blir det kun lagt voks med påføringsputer for min del ;) Men det er faktisk folk som liker å legge voks for hånd også.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dahlsv1

Ville nok heller lagt penger i gode påføringspads her ja. Har prøvd med hendene selv, og den går greit selv om det er grisete, men som nevnt så bruker du stort sett voks for hånd på trange plasser, motorrom, felger, eksos vindusviskere etc. Hvis du vil ha ekstra glatt vokslegging så hjelper det å varme opp både voks, lakk og pads før bruk :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
sandera

Moro når hendene beader når du vasker deg etterpå da! Jeg la voks på felger med hendene en gang, ellers har jeg bare brukt påføringspad. Enklere synes jeg, og at det går mindre produkt er jo bare et pluss :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Doneirik

så pad er mere økonomisk når det skal legges voks altså. Jøss jeg som ikke kan se at jeg har brukt noe som helst av krukka med voks:) det første som slo meg var at dette er drøye produkter man har en stund:) men blir pads neste gang da skjønner jeg;) men hvilken temperatur bør bilen/voksen ha ved pålegging? Kan temperaturen utgjøre hvor dypt voksen legger seg i lakken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...