Gå til innhold
DavidRS

Forumet har blitt tregt?

Recommended Posts

DavidRS    2 241
DavidRS

De siste dagene så har forumet vært usedvanlig tregt hos meg, merket det først på telefonen, men tenkte at det var bare telefonen som gjorde det, men merker det også på pc. Det bruker sinnsykt lang tid på å jobbe når man legger inn ett innlegg, og spesielt hvis man quoter en post.

Er det bare meg som opplever dette problemet?

Det har vel blitt så mange medlemmer her at det virkelig går ut over server-kapasiteten. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
johnsen90    639
johnsen90

De siste dagene så har forumet vært usedvanlig tregt hos meg, merket det først på telefonen, men tenkte at det var bare telefonen som gjorde det, men merker det også på pc. Det bruker sinnsykt lang tid på å jobbe når man legger inn ett innlegg, og spesielt hvis man quoter en post.

Er det bare meg som opplever dette problemet?

Det har vel blitt så mange medlemmer her at det virkelig går ut over server-kapasiteten. :)

La faktisk merke til det selv her om dagen! :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Hasse    25
Hasse

Njæææ ikke spes tregt hos meg.

Svartid fra serveren kunne vært raskere, men er på ingen måte treg.

Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=24ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=15ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=17ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=15ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=22ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=19ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=22ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=23ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=16ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=24ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=17ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=21ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=23ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=15ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=18ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=25ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=22ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=15ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=16ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=28ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=15ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=24ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=16ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=18ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=19ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=15ms TTL=57
Reply from 213.162.241.88: bytes=32 time=16ms TTL=57
Ping statistics for 213.162.241.88:
Packets: Sent = 27, Received = 27, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 15ms, Maximum = 28ms, Average = 19ms
Control-C
^C

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
flobben    6
flobben

Tvilsomt at svar på ping tider eventuelt er problemet, normalt er det servere bak som eventuelt sliter, men admin pleier vel å ha god kontroll på det etter hva jeg har erfart.

Ping gir bare tiden det tar å sende en kommando fra din pc til frontserver og tilbake.

Men ofte hjelper det og beskrive problemet litt nærmere slik at man har en hvis ide om hva som oppleves tregt. Hvis f.eks bare deler av opplevelsen er treg så er problemet ofte annderledes en hvis alt er tregt.

Quoting på poster som David nevner vil jeg tro er at kan være at databasen trenger en indeksering(reorganisering) pga at mengden data øker.

Endret av flobben

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Krisse    332
Krisse

Tar litt tid fra man trykker "Svar" til det faktisk skjer noe ja ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
kjimmern    34
kjimmern

Opplevd det samme idag faktisk , tok litt tid før jeg fikk svart på pm og i poster. Måtte laste ned siden på nytt og da var mld sendt:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Bakken    125
Bakken

Tar litt tid å poste innlegg ja, men utover det funker alt fint hos meg. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dennis    532
Dennis

Skal følge med på ressursbruken :) Ser cpu har vært i taket enkelte perioder tidligere i kveld.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
DavidRS    2 241
DavidRS

:)

Hvor mange medlemmer er det her nå, Dennis? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
erikstein    189
erikstein

Merker det selv. Er jo større belastning her inne på våren enn ellers i året kanskje...

Folk som skal snoke litt rundt, handle inn til vårvasken..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dennis    532
Dennis

:)

Hvor mange medlemmer er det her nå, Dennis? :)

Står nederst på forum forsiden ;) Er 7667 nå :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
DavidRS    2 241
DavidRS

Var det jeg trodde, har bare blitt blind;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
dj john    163
dj john

Må si det samme her..tar lengere tid å poste enn tidligere.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Knutis    754
Knutis

Irriterende at Tapatalk-brukere får innlegget sitt postet dobbelt, selv om man bare trykker en gang på knappen.

Det har skjedd i det siste, og det går fort 15-20sek til postingen er over.

Noe er galt som ikke er rett.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Øyvind G    2 071
Øyvind G

Har merket dette jeg også. Det er tregt noen ganger når man legger inn et innlegg. Hvis du klikker et annet sted (f.eks på nye innlegg) selv om innlegget står å jobber så ligger likevel innlegget der.

Akkurat nå fungerer alt som det skal.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
mstrandbo    180
mstrandbo

Nå dukka denna opp forøvrig;

An error occured with the SQL server:

This is not a problem with the IPS Community Suite but rather with your SQL server. Please contact your host and copy the message shown above.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dennis    532
Dennis

Min feil den der ;) Gjorde en endring i databasen. Men skal ikke ha vært der mer enn noen få sekunder.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
ovlov86    177
ovlov86

Har også merka dette. Har vært opptil 20-25 sek på det meste.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×