Gå til innhold
Bilnerden.no

VIP rabatt hos Bilnerden.no

Recommended Posts

Bilnerden.no    638
Bilnerden.no

Hei alle sammen :)

Vi har nå valgt å gå over til rabattkode. Det vil si at alle VIP medlemmer må benytte seg av rabattkoden som finnes under "VIP MEDLEM" for å få VIP rabatten. Koden taster dere inn under rabattkodefeltet ved bestilling.

Det innebærer at dere (foreløpig) får 10% ekstra rabatt også på produkter som er på tilbud eller nedsatt i pris ;)

Endret av Bilnerden.no

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Bilnerden.no    638
Bilnerden.no

Gjelder 10% på ukens tilbud og på gruppekjøp? :D

Jepp :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
johime(joakim)    474
johime(joakim)

Nå som jeg hadde innført en liten kjøpestopp ut måneden. Men neiiiiida, ble nok en liten ordre den her gangen og :wub:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
saevik86    132
saevik86

Foreløpig?:P Går % opp eller ned? Hvilke endringer planlegger dere?:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Christer    2 911
Christer

Foreløpig? :P Går % opp eller ned? Hvilke endringer planlegger dere? :)

<teskje-modus>

Før: 10% ved å sende mail til bilnerden og bli lagt til i VIP-gruppen.

Akkurat nå: 10% for VIP-gruppen og 10% med VIP-kode, totalt 20% rabatt.

Snart (helt plutselig!): 10% med VIP-kode

</teskje-modus>

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
saevik86    132
saevik86

Før: 10% ved å sende mail til bilnerden og bli lagt til i VIP-gruppen.

Akkurat nå: 10% for VIP-gruppen og 10% med VIP-kode, totalt 20% rabatt.

Snart (helt plutselig!): 10% med VIP-kode

Takk for teskje-modus :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AndersN    6
AndersN

Din teskje-modus teori, stemmer vertfall ikkje. Fekk ikkje 10% når eg logga inn. Så blei berre 10% på denne ordren til sammen. Er dette rett, Mr. Bilnerden? Ordnr: 8520 vertfall ;)

  • DCN Poeng 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Øyvind G    2 076
Øyvind G

Det stmmer ikke helt det som Christer sier her. Det er snakk om 10% ekstra på tilbudspriser/nedsatt pris (f.eks ukestilbud).

Les nederste linje i første post og noen av de første postene etter første post. :)

Endret av Øyvind G

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Christer    2 911
Christer

Jeg fikk hvertfall 10% ved å logge inn og 10 til ved å skrive inn rabattkoden da jeg testet tidligere i dag... mulig bilnerden har fjernet vip-gruppen sin allerede da.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AndersN    6
AndersN

Eg fekk knappe 19% ved å logge inn og bruke vip-kode

Da venter eg med å betale Ordnr: 8520 til jeg få en avklaring fra BN. ;)

Endret av SvartSaab

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Øyvind G    2 076
Øyvind G

Jeg fikk hvertfall 10% ved å logge inn og 10 til ved å skrive inn rabattkoden da jeg testet tidligere i dag... mulig bilnerden har fjernet vip-gruppen sin allerede da.

Har ikke testet. Bare leste det som stod her i tråden. Mulig du har rett.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Bilnerden.no    638
Bilnerden.no

Eneste forskjellen fra tidligere er at VIP medlemmer også får rabatt på tilbudsvarer :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Autoglaze / polishduden    2 615
Autoglaze / polishduden

Tommel opp fra meg på "dobbel rabatt"! Tommel ned fra lommeboka!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Bilnerden.no    638
Bilnerden.no

det funker tydeligvis ikke lenger :P

Hva er det som ikke fungerer? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×