Gå til innhold
Gry

Bilder lastet opp på forumet

Recommended Posts

Gry

Det hender seg på farta at jeg laster opp bilder direkte fra mobilen, som regel med tapatalk.

Og så når jeg kommer hjem redigerer og ordner jeg litt, bildene blir jo bare sånne knøttefrimerker på den måten, så jeg foretrekker å laste dem opp på nytt i eget galleri og linke på nytt.

Men åssen finner jeg igjen bildene? Jeg ser av kvoten min at jeg fremdeles har noen liggende. Men jeg har ikke klart å finne dem i noe galleri eller noe annet slags henvisning.

Slår meg at jeg kan søke etter forfatter:Gry og tapatalk, så kanskje jeg finner noen.

Men ellers? Ingen funksjon i forumet som har unndratt seg oppmerksomheten min?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Popp

Edit; Funka dårlig linken, men om du søker etter innlegg og ikke emner, legger til Gry som forfatter og bruker [ i m g ] uten mellomrommene kommer alle innleggene dine du har postet bilder i opp, var rundt 8 sider hos deg :)

Endret av Popp

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gry

Men vil ikke det søket returnere alle innleggene min med bilder? Dvs de der jeg selv har limt inn fra galleriet [ i m g ] er jo nettopp det jeg bruker da.. dvs alle s&s, tester, se hva jeg har kjøpt osv osv. For jeg vil kun ha opp de der bilde er automatisk linket inn fra mobilopplasting/tapatalk. Jeg fant ett innlegg i en tråd fra 2011 (hehe, gode gamle noob-dager) og der sto det noe slikt som Vedlagt bildefil. Forsøkte å søke med lignende uttrykk med null i resultat. Disse bildene får man kun fjernet fra 'full editor', og da ligger de på en egen linje nedenfor tekstvinduet, med knapp/felt der det står Slett (Jeg trur ikke det er mer enn to bilder jeg leiter etter, null stress egentlig, jeg bare lurerB), har 49.25Mb tilgjengelig av kvota)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Christer

Men vil ikke det søket returnere alle innleggene min med bilder? Dvs de der jeg selv har limt inn fra galleriet [ i m g ] er jo nettopp det jeg bruker da.. dvs alle s&s, tester, se hva jeg har kjøpt osv osv.

For jeg vil kun ha opp de der bilde er automatisk linket inn fra mobilopplasting/tapatalk. Jeg fant ett innlegg i en tråd fra 2011 (hehe, gode gamle noob-dager) og der sto det noe slikt som Vedlagt bildefil. Forsøkte å søke med lignende uttrykk med null i resultat.

Disse bildene får man kun fjernet fra 'full editor', og da ligger de på en egen linje nedenfor tekstvinduet, med knapp/felt der det står Slett

(Jeg trur ikke det er mer enn to bilder jeg leiter etter, null stress egentlig, jeg bare lurerB), har 49.25Mb tilgjengelig av kvota)

Du ser etter denne linken. For de akademisk interesserte: Klikk pilen ved brukernavnet ditt øverst, velg innstillinger. I menyen i venstremargen klikker du valget "Vedlegg" og vips, så får du opp en liste over alle vedleggene du har lagret her på forumet, med mulighet for å administrere dem.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×