Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  NanoLotus glassforsegling

  Sign in to follow this  

  NanoLotus rute Forsegling Proff er samme konsept som lakkforseglingen, den innebærer en rens og en forsegling, samme her som med lakkforseglingen så er rens et viktig poeng, generelt mht NanoLotus produkter (egentlig det meste av forseglinger) så er det viktig med heft for at det skal oppnå den holdbarheten som NanoLotus oppgir, slurver du med rens blir ikke resultatet hverken slik de vil eller slik du vil, så ja, rens godt.

   

   

   

  Ruterens

  Rensen er der for å fjerne møkk og lort fra vinduene også silikon og trafikkfil til en vis grad og gjør at ruta er ren og med maks heft.

   

  Rensen legger du på og lar den tørke til en grå hinne, så vasker du den vekk med en klut og vann, tørke så over slik at det er tørt helt tørt, så skal du ikke røre den med fingrene eller noe annet.

   

   

   

  Da er det bare å legge på rute forseglingen

  Legg den på over ruta, la den tørke i 10-30 minutter og så fjerner du den bare med en mf klut, nå skal forseglingen herde, og det er fra 2 timer til 4 timer (temperatur/fuktighet) før den utsettes for noe som helst, inkludert vann, dugg, frost, snø og fetefingre.

   

  Så etter 2-4 timer kan du teste med vann. Dette har ikke noe annet for seg en at du blir imponert over hvor lett vannet renner av ruta, og for en gangs skyld gleder du deg til det regner, pr dags dato har jeg tilbakelagt noen mil med bilen i regn, og sier meg både fornøyd og imponert av ruteforseglingen, når det duskregner er det så som så mht hvor fort vannet forsvinner fra ruta såfremt du holder lovlig fart her i landet, men regndråpene krabber sakte og sikkert oppover når du tauer i vei over 80 km/t. Best inntrykk får du når det regner skikkelig, da kommer forseglingens skikkelig frem.

   

  Noe jeg også fikk en oi oi oi av var når jeg kjørte i regn og det kom en lastebil forbi meg, da kommer det alltid en "dusj" over bilen din med litt ekstra vann, med forseglingen på ruta var det bare swosj et nanosekund (eh he) så var ruta helt klar igjen.

   

  Rutene er også klarere etter forseglingen når viskere blir benyttet ved duskeregn, og det er jo ikke noe ulempe det heller.

   

  ccs-1-0-33128900-1292923866_thumb.jpg

   

  ccs-1-0-13926200-1292923868_thumb.jpg

   

  ccs-1-0-53438400-1292923867_thumb.jpg

   

  ccs-1-0-94302300-1292923866_thumb.jpg

   

  Bilder er i svakt duskregn i ca 80 km/t samt stillestående.

   

   

   

  Hvor lenge holder den?

  Her er det en del spørsmål jeg ikke kan svare på enda. Blant annet at ruteforseglingen skal hjelpe deg om vinteren med at is ikke setter seg så godt på ruta. At dette funker kan jeg tro på, MEN det er ikke så kaldt enda at det er noe jeg vet med sikkerhet, det får jeg finne ut i løpet av en kald morgen.

   

  Om denne henger på ruta etter 12 måneder skal jeg si meg bra imponert, tenker da spesielt på påkjenningen denne får blant annet av vindusviskere, frost, søle og vann, alt av sand og møkk som kommer på lakken din kommer jo også på ruta di, og det, sammen med vindusviskere har jo en "slipende" effekt i lengden, så tåler den dette, er den definitivt noe av det mest holdbare på markedet om ikke DEN mest holdbare. Dette kan jeg dessverre ikke si noe om nå, men det kommer jeg tilbake til i løpet av vinter/vår.

   

  Så første inntrykket av denne er bra det, men det er litt for mange faktorer jeg ikke kan svare på enda som NanoLotus oppgir som vesentlige faktorer for at denne skal skille seg ut fra resten av gjengen, så ja jeg kan anbefale den ut fra hva jeg syntes om egenskapene hittil i vanlig bruk på høstveier og regn, men om den hjelper til med is-skrapingen og er på ruta etter noen måneder på salte, kalde og våte veier vet jeg ikke. Pris messig koster denne ikke skjorta, proff settet koster 349,-(denne som er testet), samtidig som den er enkel å legge på ruta, så noe enorm investering når det kommer til enten jobb eller kr er det ikke, så ja jeg hadde shoppa denne her selv, mye pga nysgjerrighet, men også da det er viktig og bra å ha en ren og pen rute om vinteren.

   

  Kommer tilbake ang holdbarheten samt egenskaper løpende i vintersesongen.

   

  Du finner den her:

  NanoLotus webshop

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...