Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  DoDo Juice - Rød blir rødere

  Sign in to follow this  

  Det har etterhvert blitt lenge mellom hver gang jeg blir imponert over blankheten på Evon, da den støtt er vasket og polert, men når jeg testet DoDo Juice Orange Crush fikk jeg en aldri så liten WOW her hjemme, og wow er det alltid artig å oppleve.. Jo lengre en er i dette gamet her jo lengre i mellom går det, så når det først kommer en wow er det like så greit å delen den med andre

   

  Grunnen til testing av DoDo Juice her nå var pga en som testet de forskjellige voksene på et hvit panser, der kom det frem at fargepigmentene i voksene ville gi bilen en litt annen glød en de "klare" voksene da det var synlig etter noen lag at de la igjen litt farge. I og med jeg liker litt nytt, så jeg snittet til å bestille litt av dette og se selv..

   

   

   

   

  Prepp av lakken

  Lime Prime Lite - som er en rens, var lett å jobbe med, den er som Cleaner Fluid fra Swissvax litt oljete, så en mikrofiber er å anbeflale, gjerne to mikrofiber også da det er greit med en fersk etter ca halve bilen.

  Av denne alene syntes jeg bilen ble en anelse mørkere, men så har det seg med det at en ser det en vil se innimellom også, så det kan godt være lyset som lurte meg litt der, men rent og pent ble det. Lime Prime Lite korrigerer ikke, den bare gjør lakken klar for voks.

  Skal du korrigerer mer må du ha Lime Prime (uten Lite) den fjerner litt okisidering og småriper sies det, mend en har jeg ikke testet enda. koster 195,- hos blankbil.no

   

  Voksen

  Orange Crush - Voksen her er litt hardere selv om den er en soft wax type fra DoDo Juice. Ikke vansklig å legge, men litt mer jobb en smørvoksene til bla Swissvax og R222.

  Lett gikk det uansett, og den er lekende lett å fjerne også fra lakken.. Rosinen er vel det som møter deg etter buffingen, def om du har rød bil (eller tett, gul, orange eller burgunder) Da ble det blankt og glinsette her, så det var her WOWen min kom, og som sagt før så er det litt i mellom de etterhvert..

  Jeg har sikkert sett bilen like eller nesten like blank før, akkurat når jeg fjernet voksen fra bilen og tok et skritt tilbake var de første tankene mine at "så blank har denne aldri vært" så om jeg kom et hakk opp på glansskalaen både håper og tror jeg.. men å måle, eller finne ut av det nå klarer jeg ikke, dette får bli med godfølelsen jeg fikk.

   

  250ml koster 395,- hos Blankbil.no

   

  Her er ferdigbildene av bilen, så kan dere bedømme selv hva dere syntes

   

  ccs-3-0-13202800-1327969354_thumb.jpg

   

  ccs-3-0-04747200-1327969358_thumb.jpg

   

   

   

  ccs-3-0-65687400-1327969364_thumb.jpg

   

  ccs-3-0-06727600-1327969368_thumb.jpg

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.



  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...