Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Scangrip - Et lyspunkt i hverdagen

  Sign in to follow this  

  Detailing + lys er sant. 

   

  I mørket er alle katter grå, men en skikkelig detailer viser seg best i sola. Om en jobber for å oppnå riktig resultat innen Detailing er lys alfa og omega for å oppnå riktig resultat. Lys er vel så viktig som både maskin og produkt, og her slurves det nok hos mange av oss.. Maskin til 6000 kroner og lampe til 199,-.. Kjenner du deg igjen?   

   

   

   

   

   

  Lys er lys tenker nok mange, det stemmer sikkert det, så fremt du tenker på den sola som henger over deg når det er blå himmel og finvær, den er lik uansett hvor i landet du befinner deg, den avslører det meste og det er den du som oftest benytter deg av når du sniker deg rundt på en parkeringsplass og ser på swirls og hologrammer på biler, du grøsser, rister på hodet over tilstanden på enkelte biler, og er glad bilen din ikke ser sånn ut.. 

   

  Mange av oss benytter halogenlamper på 300, 400 eller 500w til 199,- eller 299,- når vi polerer bilen, det er jo ofte greit det, den er billig, den avgir godt med lys, men også varme (som ikke bestandig er like ok), men den gir ikke helt riktig lys til jobben. Lysstoffrør med dagslys (5400k) er også en god løsning, men det avgir ikke riktig styrke på lys som trengs til å detaile en bil, så en kombinasjon av halogen/lysstoffrør er ofte brukt, samt en lommelykt i LED for å hente frem siste rest av swirls og riper i lakken for å oppnå det du ønsker av resultat.

   

  En finner fort ut viktigheten av å ha riktig lys til jobben, hadde du hatt mulighet til å ta sola inn i garasjen hadde nok det vært valg nr 1, det er dessverre vrient, samme gjelder det å stå ute å polere under sola, det er ikke bra av flere grunner, en er at sola er varm og ting tørker fortere en det bør, en skal saktens ikke gjøre så mye med bil/lakk under sola, så skygge eller garasje er stedet å jobbe, da er lys viktig, veldig viktig.. Godt det finnes alternativer som gjør det mulig å få kvalitet til en fornuftig pris innendørs også..  

   

   

  Scangrip.jpg

   

   

  Danskene har ofte fått ting til å funke ganske så bra når de legger godviljen til, enten det gjelder tekstiler, øl, leker eller stereo er de ofte i en egen klasse.

  Carlsberg, Tuborg, Bang & Olufsen, Les Deux, SAND, LEGO,  er bare noen av de få de har hatt solid suksess med, og vi tror at Scangrip er en Danske som bør nevnes på samme nivå som de andre.. De KAN lys....... til fingerspissen. De kommer til å bli en detailers beste venn i årene som kommer.. Vi sa det samme om RUPES i 2013, Nå tipper vi det samme vil skje med Scangrip og deres lys innen detailing. noen ting bare er der og funker som de skal...

   

   

  Scangrip3.jpg

   

  Scangrip4.jpg

   

   

   

  Scangrip høres ikke ut som lys, det er ei der de startet, de er muligens mest kjent for grep (grip) og har utviklet tenger, bla enhåndstenger, sveisetang osv siden 1906 og har hatt stor suksess innen dette feltet samt med fjærklemmer til bil. Lys er ikke noe de har funnet opp, de har bare gjort det bedre og billigere for oss som har dette som hobby eller levebrød.. Det holder for de fleste av oss, kvalitet før kvantitet.

   

  Scangrip er et firma som har eksistert siden 1906, og bedrifter som har overlevd i over 100 år gjør ofte noe riktig innen feltet de er i. 

  I 2008 startet de med arbeidslys og har tatt verden med storm. Et bevis på dette er SEMA 2016, der de fikk utnevnelse innen Innovasjon i kategori: Collision Repair & Refinish Product med produktet SUNMATCH.  Det er imponerende og påpeker at de har gjort noe fryktelig riktig når de startet med arbeidslamper i 2008, og at utviklingen ikke har stått stille. Scangrip er et privateid firma med en eier som ikke sitter stille (Anders Borring) dette gjør at de er i konstant bevegelse og søker hele tiden etter å gjøre ting enda litt bedre. 

   

   

  Scangrip5.jpg

   

   

   

  Sunmatch er bare et av produktene de selger, de har et SOLID utvalg av lys til detailing og er i en egen klasse innenfor faget, hodelamper, lommelykter, floodlights, nova work lights, UV.-Detection lights, samt så mye, mye mer (link)

   

  Scandicshine Exint og Bilnerden er importører av Scangrip arbeidslys i Norge, begge er kjent for å søke etter solide kvaliteter, så at de har fått fingrene i dette merket er ingen overraskelse... 

   

   

   

   

  Scangrip7.jpg

   

   

  s.jpg

   

   

  bilnerden.png

   

   

  Logo-Exint-blå.jpg

   

   

   

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...