Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Nyhet - 3M Fast Cut XL

  Sign in to follow this  

  3M har kommet med en nyhet, og det er ikke hver dag det skjer, så når de først kommer med noe nytt pleier det å være godt testet før det kommer på markedet.

   

   

  The Minnesota Mining and Manufacturing Company

  3M er et enormt firma, det er de som også eier Meguiar`s, Så de har godt grep om det de holder på med innen bilpleiesjangeren. 3M ble opprettet som et gruvefirma, og senere en produsent for slipepapir, men har kommet med så mye annet etter den tid, og takk for det, de har levert knallprodukter til bilpleie i mange, mange år.

   

   

  Støv og atter støv

  3M Grønn, gul og blå er vel noe de fleste har kjennskap til innen bilpleie, det er en knallserie av korrigerende/finishing produkter (blå er finishing) og har høstet mange positive anbefalinger, men en ting har gått igjen, og det er støv, og da spesielt den grønne ( Fast Cut PLUS) har støvet mer en det som er ønskelig, de har også fått konkurenter etterhvert som har tatt dette til produksjonsgrytene og kommet med produkter som støver langt mindre en bla Fast Cut Plus gjør. Så endringer har nok vært på tapeten, men som med så mange andre store firmaer, tar ofte ting litt tid, men ventetiden skal nå være over med 3M sin Fast Cut XL utgave.

   

   

  Her er hva BSbildeler sier om FC XL

  Ny versjon!

  Nå har 3M Fast Cut kommet i ny versjon, nemlig Fast Cut XL. Den nye "XL"-versjonen er blandet på en litt annen måte. Den er fortsatt like grov, men blandingen gjør at produktet støver betraktelig mye mindre, den tørker ikke ut like raskt som PLUS-versjonen gjorde og den er meget enkel å rengjøre.

   

  PLUS-versjonen vil fortsatt bestå denne også, da blandingen til PLUS fortsatt kan være hakket bedre hvis man må polere i kalde omgivelser.

   

  Produktet er på vei inn til BS Bildeler sitt lager, så her er det bare å løpe og kjøpe!

   

   

  Ikke testet her enda

  Denne har ikke jeg testet enda, men ut ifra informasjonen en finner på internet så virker det som om 3M har gjort noe riktig her ved å gjøre den mindre støvete. Så det er lys i enden av støvtunnelen om denne holder ord, her skal den testes etterhvert, og det å støve mindre en den gamle utgaven tror jeg den skal klare, da den støver godt om en overkjører den litt. Så får en håpe den har alle de egenskapene vi har likt eller ved en gamle 3M FCP, rasktvirkende og suveren til å fjerne riper på alle typer lakker. Den nye XL har også lengere jobbtid, noe som indikerer mer olje i polishen, så husk å ikke jobb på for store flater om gangen.

   

   

  3M Pads

  Det skal også komme nye pads fra 3M har jeg hørt, men når de kommer og hvordan de vil være vet jeg ikke. Det får en bare glede seg til, noe nytt å teste har en alltid lyst på

   

   

  3M Fast cut Xl

  Denne finner du hos BSbildeler til 369,- pr liter, noe som slettes ikke er en ille pris.

   

  ccs-1-0-26874300-1353188182.png

   

   

   

   

  ccs-3-0-32763100-1350699783.png

   

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...