• Nanolex Reactivating Shampoo kampanje

  • truhaa
  • Av truhaa
  • 2 717 visninger

  Nanolex Reactivating Shampoo er en såpe som RE-aktiverer beskyttelse på bilen din. Den tilfører beskyttelse og er derfor et godt alternativ for de som vasker bilen titt og ofte. Som et tilskudd i vaskehallen om vinteren er den også en god sak, med denne kan du droppe Quick Detailer da den gir en bra boost til beskyttelsen, samt at den hjelper til med å få vannet av bilen.

   

  Om bilen er beskyttet eller ei, spiller ingen rolle, vannet renner av

   

   

   

  Ny lavere pris

  Denne såpa har vært brukt av mange her på Detailersclub og har fått utelukkende bra tilbakemeldinger, den var i det øvre prissjiktet til kr 249,- for 250ml, fortsatt en super såpe uansett, men det har nok hindret en del av oss fra å handle denne.

   

  Vel, heldigvis tar Nanolex oss detailere alvorlig og vil at vi skal ha topp of the line såpe til bilene våre, så prisen er redusert.. permanent til 179 kr for 250ml på nanolex.no`s nettside, men for en periode er det spessialpris for oss på Detailersclub nå mht gruppekjøpet. Da slipper du unna med kr 119,- for 250ml, det innebærer at du kjøper minimum 2 stk, og er du kremmer, kjøper du 4 flasker så du har noen månder ;)

   

  Bruk

  3-4 korker pr 18 liter lunka vann fungerer bra. Her bruker jeg ofte 4 da jeg er glad i skikkelig glid. Brukes samme med vaskemitt eller kvalitetsvamp

   

   

   

   

  Gruppekjøp tråden finner du her:

   

  Nanolex-reactivating-shampoo

   

   

   

   

   

  ccs-3-0-45019000-1329265143.jpg

   

  0