Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Nanolex Final Finish - Glans på flaske

  Sign in to follow this  

  Som nevnt før, Nanolex har kommet med mye nytt... MYE.. Final Finish er en av de, og den er helt klart en ny Quick Detailer som kommer til å befinne seg i mange garasjehyller de kommende månedene, for den står ikke tilbake for noen av de andre jeg har testet her i årene som har gått.

   

  Info fra Nanolex:

  Nanolex Final Finish er en banebrytende vannbasert Quick Detailer med en revolusjonerende kombinasjon av ingredienser. Nanolex Final Finish fjerner water-spots, kalk, forurensning og fingeravtrykk, og kan også brukes på tørkehåndkle for å lette tørk av bil

  Noen ganger blir en glad i ting så fort en har testet det, ofte da de er enkle å bruke, samt leverer det de skal. Nanolex sin Final Finish er helt klart en av den type produkt, nettopp fordi den er enkle å bruke i seg selv, men like mye at den ga det lille ekstra.

  Etter en vask og en tørk av den røde fare (aka Evo) her i gården for ente gang, så ville jeg teste denne Quick Detaileren for å se om den stakk seg ut, eller var på nivå med de jeg har likt best her (Duragloss Aquawax, CarPro Reload). Nanolex har som nevnt kommet med mye nytt, så en er jo litt spent på om de har klart å få produktene like bra, eller da helst bedre en de andre i samme nisje. Vel, med Final Finish har de helt klart plassert seg i eliten ved første forsøk syntes jeg, denne ga helt klar mersmak, og det er et stort pluss i min bok.

   

  20150822_163926_(Large).thumb.jpg.3f4a21

   

  Nanolex Final Finish er enkel å bruke, spray på et og ett panel, og tørk så over med en mikrofierklut til produktet er borte, eller mao til det er glatt og blankt. Det jeg la merke til var hvor glatt denne var når den er ferdig fordelt og tørket vekk på lakken, samt at i mine øyne gjorde den lakken en tanke mørkere på bilen, og det er noe jeg liker. Tok et par turer ut døra her for å se på bilen i løpet av kvelden og jeg syntes den fikk god glød og glans, så en kan ikke klage.. skal litt til for å få meg til å reise meg fra sofa`n her, men denne klarte det ;) 

  Nå er det en liten stund siden jeg la noe beskyttelse på bilen her (skamme seg), så det å se på bedre beading var jo noe jeg så frem til, og med det regnet som har vært her på østlandet den siste tiden, så var ikke akkurat det vrient å få til. Beading er helt klart tilstede, små og store dråper om hverandre her i skjønn forening, ikke like tight som en nylagt voks eller sealer, men nok til at vannet lettere renner av bilen, og det skulle ikke mange km/t til før bilen var så og si fri for vann, så her får den godkjent. Gleder meg til å bruke denne på en bile med forholdsvis ny beskyttelse.

  nanolex_finalfinish.thumb.jpg.d7128e0876

   

  Denne kommer nok fort til å bli en følgesvenn i selvvasken i vinter for meg, da det er gull med en Quick Detailer på bilen etter vask, for å hjelpe eventuell sealer eller voks litt lettere mellom vinteren..

  En annen bruk av denne er mht Nanolex`s Si3D lakkforsegling, der du bruker den 50/50 dagen derpå for å buffe over lakken.

   

  Prisen på Nanolex Final Finish er 189,- for 200ml og du får opptil 1000ml av denne om du ønsker.

   

  Her kan dere se en Video av shedding på bakluka på bilen..

  Edited by truhaa

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...