Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Klar for RUPES treff 2016?

  Sign in to follow this  
  Holgers, importøren av RUPES bigfoot drar i gang et treff med trøkk i Tønsberg 2016. Det største treffet innenfor faget detailing som har vært på Norsk sokkel, og muligens det største i Skandinavia? Helt klart en milepæl for oss som er glad i bilpleie og riktig bilhold. Det har vært en rivende utvikling innen dette feltet, og vi har nok ikke sett alt enda, vi har nok mye å glede oss til i årene som kommer også. I 2016 dukker det opp en og annen nyhet også skal du se :) 
   
   
   
   
  Tønsberg ble nevnt av Snorre Sturlason som kjøpstad, og hadde bebyggelse før slaget ved Hafrsfjord i 872, byen regnes derfor som Norges eldste, og er rik på historie og hendelser.
   
  En av historiene er om en diger klan som snubla inn og etablerte kjøpstaden Tønsberg, dette var rett rundt år 871. Rune Storfot, Lund Gromvoks og Bern Brynsåpe samt flere av Gnukkarklanen slo rot og etablerte Norges første firma, -Skip & Kjærre-Gnukk ANS. De rakk dog ikke å gnukke så mye, Osebergskipet var vel det eneste de gnukka på, men en ser jo at de gjorde en solid jobb, Osebergskipet var så godt som sjødyktig når de gravde det opp et “par” år etterpå. De fant så opp noe som het mjød, S&K gnukk ANS ble avviklet, de dro i stedet på havet i jakt på mer gnukksaker, mjød, nytt land og indianere... de starter mao Vikingetiden. Skulle tro innbyggere i Europa hadde satt pris på om de fortsatte med kjerre og båt gnukking her på berget.
   
  Vel, Gnukkarklanene skal nå ha gjennforening i Tønsberg, nærmere bestemt helga 27-28 februar.
  (Start kl 10.00 lørdag, avsluttes søndag ved avreise kl 12.00)
   
  Underernært 
  Holgers, importør av Rupes og da selvfølgelig Bigfoot skal ha et stort seminar, og vi i DetailersClub er selvfølgelig invitert på dette. Dette kunne ikke passe bedre for oss detailere, i denne tiden av året dukker abstinensene opp, og en leter etter saker og ting hjemme en kan polere litt på, men når både vaskemaskin, kjøleskap, varmvannsbereder og lakksko er gullende blanke er det greit at noen ivrige sjeler stabler ett treff på bena. Her kan vi få utløp for mangel på bilpleie i mørketiden.
   
  Treffet er skreddersydd Holgers/RUPES av mannen bak Tønsberg Boatrace, og vil ha opplegg som er rettet mot oss som har bil og detailing høyt på lista over ting vi liker å gjøre.
   
  Hva kan vi forvente?
  Temaer denne lørdagen vil være følgende:
   
  Workshops – Her kan du teste maskiner og produkter som du selv vil, eller med kyndig veiledning. Maskiner og produkter fra hele sortimentet til RUPES/Bigfoot er representert, en kan også ta og føle på RUPES øvrige produkter som støvsugere og rensemaskiner. Internasjonale representanter fra RUPES og Norgeseliten innen Detailing vil selvfølgelig være til stede.
   
  Foredrag om lakkoppbyggning - Her kan du lære om billakk og hvordan en lakk er bygget opp fra fabrikken, forskjell på OEM lakk og reparasjonslakk, samt hvordan disse oppfører seg mht farveforskjeller, hardhet, skader og korrigeringer, muligheter for informasjon om steinsprang utbedringer vil også være tilstede. Dette foregår samlet på Amfiet, varighet ca 1 time
   
  Bigfoot seminar – Selve rosinen i pølsa. Dette skjer også på Amfiet rett etter informasjonen om lakk, varighet ca 2-3 timer, her vil utvikler av Bigfoot systemet være en av foredragsholderne og en vil få et unikt innsyn i tanker og løsninger rundt utviklingen av de ulike maskinene.
   
  Utstilling  – Her blir det litt av hvert, ikke mengden det kommer ann på, men kvaliteten på det som stilles ut. gled deg
   
  Festmiddag på kvelden med mulighet for å treffe andre med samme yrke/hobby – Her kommer det Detailere og andre med lidenskap for bil og bilpleie, samt noen av Norges (og kanskje Verdens?) beste Detailere..
   
  Samt selvfølgelig mulighet til å teste ut mye/alt fra Rupes portoføljen. Kan Bigfoot`s nye NANO/Ibrid dukke opp?
   
  En kan også oppleve Norges STØRSTE fullsortiment Rupes shop denne helgen. 
   
  12190091_638109506332118_788598816909241
   
  Rett ved brygga
  Quality Oseberg Hotell i Tønsberg er der det skjer, hele helga er satt av, men det er på lørdag det virkelig store skjer, de som ønsker å komme nedover på fredag kan gjerne gjøre det, og det ordnes også en god pris på hotellet denne natten for de som kommer langveisfra. Hotellet ligger så å si midt på brygga med et yrende uteliv. 
   
  12115670_638109326332136_550161895338847
   
   
  Noen kroner vil det koste
  Et slikt treff koster noen kroner å sette i stand, derfor må det kjøpes en hotellpakke, det er også satt av et minimumsantall for gjennomføring av dette treffet.
  Prisen på treff/seminar vil ligge på 2990,- (lørdag/søndag) Dette inkluderer selve treffet, foredrag, kursbevis, deltagerpakke samt lunsj og fellesmiddag lørdag og frokost søndag, Her står en helt fritt til å velge hva en ønsker, dagpass er også en mulighet for de som ønsker det, eller bor såpass til at de kan sove i egen seng, dette vil da koste 2590,-(ink lunsj/middag), men en håper jo at flest mulig ønsker å
  overnatte så en får en hyggelig aften sammen.
   
  12195907_638109352998800_158707103563848
   
  Bevertning utover natt/dagpakke, kostes av den enkelte
   
  Togforbindelse mellom GardermoenOSLO og Tønsberg er også super, så muligheter for at dere som bor litt unna også kan ta del i dette.
   
  Det er satt av 400 plasser, samt at andre bransjer også er invitert, så det er først til mølla for de som ønsker å være med, bindende påmelding. innbetalt påmeldings kost vil ikke refunderes. Informasjon om påmelding vil komme så fort det er satt på plass.
   
  Spesialpris for DCN VIP er kr 2790,- (lørdag/søndag)
   
  Arrangementet blir lansert på Facebook under eget arrangement, med link til billettsalg så fort det lar seg gjøre.
   
  Er DU klar for Norges grommeste detailertreff?
   
  Noe å ønske seg billetter til, så kan du jo tipse din bedre halvdel om hvor du har lyst til å befinne deg 27/28 februar 2016 :) 
   
  Vel møtt, og vi håper vi ser deg..
   
  Link til treff og informasjonskanal på Facebook finner du HER
   
   
   
   

   

  autopia_2268_22319651.jpg.7ddfb6f24dc897

  Edited by truhaa

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...