Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Er du klar for RUPES treff 2017?

  Sign in to follow this  

  Klokka tikker og går, nå er det ikke mange dagene til detailere fra hele verden skal samles i Tønsberg over 3 dager for et bilpleie bonanza uten like.. Her kan en treffe på de som har samme sykdom/lidenskap som en selv har, her kan en treffe på Detailere som Bernhard Brynildsen, Tommy Lund, Robert Vårhus, Jason Rose, Gideon King, Finn R. Hansvold og ikke minst Mark Smiley og Larry Kosilla.. Sistnevnte fra AMMO NYC som er en legende innenfor detailer galskapen som brer om seg. 

   

   

  BernhardBrynildsen1.jpg 

  Bernhard Brynildsen

   

  tommy_lund1.jpg

  Tommy Lund

   

  gideon king.jpg

  Gideon King

   

  Jason-Rose.jpg

  Jason Rose

   

  Larry_kos.jpg

  Larry Kosilla

   

  Norge er bilpleie

  Norge er og blir et arnested for dyktige detailere.. Det dukker støtt opp nye detailere som leverer kanon-resultat HVER gang de har en bil i sine hender, det ser en nesten daglig inne på DCN`s forum, vi er og blir en nasjon som setter pris på kvalitetsjobb, og en detailer trives best når han leverer fra seg 100%. 

   

  Hvorfor er det Norge som drar i gang treff på denne måten? Hvorfor kommer de største stjernene innenfor Detailing til akkurat Norge for å delta på et Detailers treff?

   

  Vel en kan nok legge mye av skylda på Rune Sørensen fra Holger`s som er primus motor for dette, den mannen tror jeg drømmer om bilpleie, blanke biler og hvordan det kan gjøres enklest og best mulig, samt hvordan spre budskapet best mulig. Rune er en mann med en visjon på lik linje med Detailers club, nemlig å gjøre Norge blankere.. Vi rett og slett digger det :) 

   

  Det legges ned enormt mye jobb for å få dette gjennomført, det at Holger`s klarer å hente inn personer som Jason Rose, Larry Kosilla, Tommy Lund m.fl til slike treff er imponerende. Det å kunne treffe på personer en bare har sett på youtube eller på nettforumer er enormt stort for oss som har dette som hobby og som har fulgt mange av disse i mange år.. Stor honør til Holger`s og Rune Sørensen for den jobben de legger ned.

   

   

   

  rune_sørensen.jpg

  Rune Sørensen

   

  3 mars er det dags for treff nr 2, aka V2 European Bigfoot Seminar 2017 i Tønsberg. 

   

  Quality Hotell Tønsberg er stedet magien skjer, fra 3 til 5 mars samles Detailere fra hele Europa (verden?) for å lære enda litt mer, her finner du personer som nevnt ovenfor, samt ØHN og DavidRS fra Detailers Club, samt Dennis og Truls som er personene bak Detailers Club Norway.. 

   

  Sitat Holgers:

   

  "Om 14 dager er V2 i full gang. om 14 dager vil 18 av verdens dyktigste instruktører, Norske og utenlandske, ledet av Jason Rose lede et inngående og kunnskapshevende kurs vi aldri har opplevet maken til i Norge. Vi skal gjennom våtsliping, Bigfoot polering, glans og lakkdybdemåling, lyssetting og mye mer. Nye maskiner og produkter skal vises frem for aller første gang og ikke minst skal selveste Larry Kosilla fra AMMO NYC demonstrere sine teknikker. I tillegg vil vi samles i en sosial arena hvor alle detailere, nybegynnere som fullerfarne, kan dele kunnskap og erfaringer. Alt sammen toppes til slutt av en herlig festkveld hvor Asgeir Borgemoen skal lede oss gjennom både Rupes Awards, premieutdelinger og morsomme konkurranser".

   

   

   

   

   

  Rupes_Treff.jpg

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Har ennå ikke bestemt meg!

   

  Skulle gjerne hatt alternativ bestilling uten middag på kvelden også. Var med i fjor. Middag med en haug av folk orker ikke gamlinger som meg :)

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...