Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  En mann - en drøm

  Sign in to follow this  

  Har du nok år bak deg, og nok erfaringer til å kunne tilby noe nytt eller bedre til detaileren, så lytter vi hos DCN..

   

  Ketil Falstad

  Gründer`n hos Scandicshine har siden han snubla over dørstokkene hjemme iført bleie, hatt et hjerte for bil og da særs detailing og det å holde bilene så blanke og rene som mulig, han har over mange år opparbeidet seg en kompetanse som nesten er uten sidestykke i Norge mht detailing og bilhold.

   

  Scandicshine ble etablert for 10 år siden i år, og etter en litt røff start med voksesmerter har de etablert seg som en av Norges beste nettbutikker innenfor detailing. De var også en av de første detailer-nettbutikkene her i landet som virkelig satset på nye produkter for hvermannsen og gjorde derfor detailing/bilpleie mye mer tilgjengelig for oss alle. 

   

  Nå 10 år senere har de også 3 fysiske butikker, en i Trondheim, en i Sarpsborg og nå en nyåpnet butikk i Oslo, så de ligger ikke på latsiden for å si det sånn..

   

  Hva er det neste?

   

  Hva er mer naturlig etter å ha satt Scandicshine.no på Norgeskartet en å lage seg et eget merke som en personlig kan gå god for? 

   

  WAXD - here you come

  WAXD er produkter samt et merke som Mr Falstad himself har hatt en finger med i alle deler av utvikling, produksjon, testing, merking og utførelse, så her er ingenting tilfeldig, og når det er en godt bevandret mann innenfor detailing som tar seg av dette, så tror vi nok at alle føler seg trygge på at dette er kvalitetsprodukter som dukker opp i nettbutikken, samt i butikkhyllene deres

   

  Sitat Ketil: "Jeg brenner skikkelig for dette merket, da jeg selv har vært med og bestemt alt fra start. Jeg er utrolig stolt over designet på produktene og ikke minst kvaliteten"

   

  Lansering

  5 august 2017 braker det løs med lansering av WAXD i Norge, dette er produkter laget i samarbeid med noen av de beste innen bilpleie/detailer produksjon på markedet, ikke bare i Norge, men i hele verden. Scholl Concepts, Herrenfahrt og PolishAngel er alle med på laget for å kunne tilby noe som virkelig skal sette standarden innenfor detailing og bilpleie.

   

  De har siktet seg inn i et segmentet som det befinner seg mange tungvekterne, feks Menzerna, Meguiars og Rupes som alle har lang fartstid innenfor sjangeren, er satt som målestokk, og det er ikke som mål å bare å bli like god som, men enda litt bedre..

   

  Pris?

  Prismessig vil de holde seg på et prisgunstig nivå, men ikke så det går ut over kvaliteten på produktene. Her skal det være "more bang for the buck", En skal få kvalitet til en god pris. Dette er ikke bare topp for nybegynnere som ikke har åpnet detailerlommeboka på vidt gap enda, men også gull for en godt bevandret detailer som setter pris på kvalitet og brukervennlige produkter

   

  Alt!!

  Når vi spør Ketil Falstad om hvilken produkter han mener stikker seg spesielt ut, kommer det et lurt smil og "alle sammen" på kav Trøndersk.. Når vi presser på og sier han må nevne tre stk av alle produktene så vrir han seg litt i stolen først før han nevner paste waxen BLOOM som er en voks til 1299,- for 200ml som skal kunne måle seg mot vokser både 2, 3 og 4 ganger prisen, og som i Ketil mener ser helt vanvittig bra ut på lakken, Såpekanonene er knallbra og laget i Italia.. Samt at det kommer en Coating til 799,- i August som kommer til å skremme både den ene og den andre av coating produsenter.

   

   

   

  waxd2.jpg

  Lite å utsette på innpakning av WAXD produktene, avbildet er Foam Cannon

   

   

  Produkter

  Her kommer en "liten" liste over produkter som kommer ganske så snart, og se ikke bort fra at det kan komme enda litt mer i tiden som kommer.. 

   

  WAXD Superior Soap

  WAXD Obilque Wheel Cleaner

  WAXD Skylight Glass Cleaner

  WAXD Imperial Interior Cleaner

  WAXD Resillent Interior Detailer

  WAXD Cream Liquid Sealent

  WAXD Bloom Wax

  WAXD Luster Spray Wax

  WAXD Surface Coating

  WAXD R1 Heavy Compound

  WAXD R2 Finishing Compound

  WAXD RX 1-step Compund

  WAXD Coars Pad

  WAXD Medium Pad

  WAXD Polishing Pad

  WAXD Drying Towel

  WAXD Wax Towel

  WAXD Edgeless Towel

  WAXD Allround Towel

  WAXD Wash Mitt

  WAXD Leather Brush

  WAXD Foam Cannon

   

   

   

  waxd1.jpg

  WAXD Leather Brush og Wax Towel

   

   

  waxd.jpg

  R1 Heavy Compound fra WAXD og Edgeless Towel

   

   

  Solid oppstart dette her, her har en så en nok klarer å får bilen litt blankere en naboens bil.. :) 

   

  Så da er det bare å glede seg til lanseringen av WAXD, det gjør i alle fall vi her på DCN, da det alltid er moro å teste ut noe nytt og få en og annen WOW når det brukes..

   

   

  Edited by truhaa

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Så automaniacs har allerede fått mikrofiber drying towel 249kr!Kommer dei også til å føre dette merket videre eller handler dei med Ss?Siden prisen var noe høg

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Sitat

  Jeg brenner skikkelig for dette merket, da jeg selv har vært med og bestemt alt fra start. Jeg er utrolig stolt over designet på produktene og ikke minst kvaliteten

  Dette sier vel alle produsenter av [sett inn produkttype] om sine egne produkter? :P

   

  Viktig å være litt objektiv og ikke falle pladask for at "en fra forumet" har laget sin egen serie og da er den automatisk litt bedre enn det meste annet. Men jeg gleder meg til å lese testene når de eventuelt kommer :)

   

  • DCN Point 3

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  ammaboy

  Posted (edited)

  Utsatt... Står dette på facebook :(

   

  "Vi må dessverre meddele at WAXD lanseringen på webshop blir utsatt til neste helg. Dette pga forsinket levering av etiketter fra leverandør.

  Vi beklager dette, men den som venter på noe godt...1f60e.png😎

  Butikken i Oslo, Trondheim og Fredrikstad vil ha en soft lansering i morgen av Microfiber, Foam Lance og Polishene. Stikk innom for å se 1f44d.png👍

  Vi jobber igjennom helgen for å få alt ferdig!"

  Edited by ammaboy

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...