Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  DA maskin for nybegynner - hos Bilnerden.no

  Kestrel DAS 6 pro er en DA maskin, dvs den har osilerende i bevegelser, dette letter bruken og fjerner farene for det å brenne lakken eller få kjøregater som kan forekomme med en roterende maskin. En maskin som fort finner seg til rette uansett om du er godt bevandret inne bilpleie eller om du er i startfasen og ønsker å oppgradere til en ny maskin uten å måtte kaste alt du har av produkter du normalt har påført for hånd.

   

  To typer

  Kestrel maskinen går under flere navn, det er ofte rebrandet til andre merker og kvaliteten er ofte helt lik annet en farge og navn. Kestrel DAS 6 maskinen finnes i normal utgave og PRO utgave. Pro utgaven er ofte den som anbefales da den kan jobbes hardere og klarer tøffere korrigeringsjobber over lengere tid.

   

  Ikke bare for nybegynner

  Kestrel DAS 6 pro maskinen er ikke bare en enkel maskin for nybegynnere, denne benyttes også av erfarne brukere som hologramfjerner på trøblete lakk, samt til pålegging av både glaze, all in one produkter og sealere for et enda litt blankere sluttresultat. Mindre tennisalbue etter noen timers polering er også en fordel mht maskin kontra håndjobb for alle brukere.

   

  Maskinen har borrelåsbakplate så det er ingen sak å bytte poleringspads på denne til ønsket pad, slik at pad og produkt komboen er samstemte og gir ønsket resultat.

   

  Korrigering av lakk

  Som lakkorrigerer fungerer den også bra, ofte blir det anbefalt å bruke noe mindre grove korrigerende polisher sammen med en DA maskin, det er dog ikke noe regel, men en DA maskin liker seg ofte med en mellomgrov polish mht korrigering samt en medium grov pad.

   

  Som en maskin til å bruke etter korrigering av lakk er den også super, den fjerner kjøregater/hologrammer bra på de aller fleste type lakker og etterlater en glatt, blank og hologramfri finish om de rette produktene benyttes.

   

  Bruksområde

  En DA maskin kan brukes sammen med så og si alt av produkter, dette gjelder også forbrukerprodukter som ikke kan brukes sammen med en roterende maskin pga varmen. Den er suveren for en nybegynner å bruke sammen med en AIO (All In One) eller en lakkrens før lakken skal beskyttes med en sealer eller voks.

  Ullpads anbefales ikke samme med en DA maskin, det har lite hensikt, dette samt ekstremt grove polisher som krever mye varme for å få riktig effekt er ikke noe poeng, da DA maskin genererer lite varme mht bruk.

   

   

   

  Prisen er 1490,-Du finner den hos Bilnerden.no

  Teknisk:

   

  - Sterk 850 watt motor

  - Elektronisk speed kontroll

  - 6 m ledning

  - To medfølgende bakplater på 120mm og 150mm

   

  ccs-3-0-28835300-1331152197_thumb.png
  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nåInformasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×