Gå til innhold
 • truhaa
  truhaa

  Conlogo AS + HEDIN Automotive = Sant

  HEDIN Automotive, som er eier av blant annet GS bildeler kjøper 67% av Conlogo AS

   

  Bedriften Conlogo AS er for mange litt ukjent, men sier vi Swissvax og Carpro, har du garantert hørt om de. De har eksistert siden 2003 og var en av de første bilpleieforhandlerene vi fikk som samarbeidspartner her på DetailersClub (etb 2007) Swissvax har så og si vært enerådende i Norge når det kommer til high end bilpleie, ja det er mange andre som har dukket opp etterhvert, men Swissvax har hatt en egen nisje innenfor detailing som en solid merkevare.

   

  I starten var det bare Swissvax  hos Conlogo AS. Dag Ulven var eier og eneste mann i butikken på den tiden, han hadde dette som en form for hobby som vokste seg større og større.. De fikk etterhvert agenturer på flere solide kvalitetsmerker som TUGA Chemie, CarPro, Modesta mfl, Startet med bilpleie og vokste seg såpass store at Dag både måtte utvide lager samt bemanning.. 

   

  Dag traff et veiskille etterhvert som tilsa at han måtte enten ofre seg 100% for Conlogo, eller finne noen som kunne hjelpe han med videre ekspandering. HEDIN kom på banen og nå legges det planer om videre vekst i hele Norden.

   

  dagulven_hedin.jpg

   

  HEDIN har som DCN stor tro på Bilpleie i årene som kommer, vi ønsker både Dag Ulven og Hedin Automotive lykke til i fremtiden og takker begge to for at de holder Norge blankt 

   

   

  Fra Hedin Atomotive

  Om ConLogo

  ConLogo har siden oppstarten i 2003 utviklet seg til å bli en ledende leverandør av premium bil- og båtpleie-produkter. Produktporteføljen er bygd opp med basis i internasjonale merkevarer av meget høy kvalitet, med et ønske om å heve profesjonelles og forbrukeres utvalg innen produkter til bil og båtpleie. ConLogo har tre forretningsområder; grossistvirksomhet til forhandlere og profesjonelle brukere, kursvirksomhet mot proff- og privatmarkedet og nettbutikk.

   

  Conlogo_brands.png

   

  Om Hedin Automotive

  Hedin Automotive er et heleid datterselskap av svenske Hedin Bil AB. Bavaria, en av Nordens største forhandlere av BMW og MINI, inngår i selskapet sammen med Hedin Performance Cars (Porsche i Norge og Sverige og GS Bildeler – Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW. Hedin Automotive omsatte i 2017 for over seks milliarder NOK, solgte 21 500 biler og sysselsetter i dag flere enn 750 ansatte.

   

  Endret av truhaa

  • Liker 4  Kommentarer

  Recommended Comments

  Det er ingen kommentarer å vise.  Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

  Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

  Opprett konto

  Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

  Registrer ny konto

  Logg inn

  Har du allerede en konto? Logg inn her.

  Logg inn nåInformasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×