Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Car Pro Reload - Rask og enkel shine

  Sign in to follow this  

  Ikke hver gang en vasker, en har så god tid, når køene bak deg i vaskehallen begynner å bli lang og blikkene ikke er like muntre lenger, så er det greit å ha et produkt som ikke tar noe lengre tid en vask og tørk av bilen. Car Pro ReLoad kan brukes både på vått og tørt bil, ikke noe revolusjon det muligens, men holdbarheten, ja den er en sealer verdig.

   

  Har benyttet Car pro ReLoad her en del ganger og fått et veldig bra inntrykk av denne, et gullprodukt å ta med seg i vaskehallen. Den er enkel og rask å bruke, bruker du den på bilen etter vask og før tørk, tar den ikke noe ekstra tid i det hele tatt. Det du oppnår er en blankere bil som har får beskyttesle også..

   

  Bruk den på våt bil

   

  Nå er ikke en Quick detailer (QD) som kan brukes på våt bil noe nytt, men der andre QDere har en kort holdbarhet, så skal ReLoad holde 4 månder i følge produsent. Ut ifra det jeg har sett og hørt fra andre så har den hengt på lakken i opptil 9 uker her på berget.

  Du oppnår bedre holdbarhet på denne om den brukes på tørr lakk sammen med en mikrofiber, det tar ikke lange tiden det heller, men selvfølgelig ikke like fort som når den sprayes på våt bil før tørk.

   

  På mørke biler kan du blande den ut 1:1 eller 1:2 for bedre resultat, ReLoad har forholdsvis tykk konsistens, så den kan derfor lage litt smøremerker etter seg om den brukes ufortynnet på bla sorte biler. Det skjer ingen skade, det kan bare innebære litt flere runder rundt bilen mht tørk for å få det 100%.

   

  Hydrophobicity

   

  ReLoad er blant annet hydrophobicity, som på godt Norsk betyr "vannskrekk". Dette kommer godt frem etter at bilen er behandlet med denne. Den skal også ha en "anti smuss effekt", men her i Norge så er det ikke like lett å se noe til det på søle og saltveiene som finnes her om vinteren.

   

  En ting er dog sikkert, møkka slipper lettere ved vask om du har brukt denne på foregående vaskerunde. Så noe har nok anti smuss effekten å si, selv om denne effekten er lik hos de fleste andre QDere på markedet.

   

   

  Holdbarhet

   

  Holdbarheten er det som gjør denne til et "må ha" detailer produkt. Den har i allefall blitt min følgesvenn til vaskehallen, der den for min del benyttes på våt bil før tørk, det er veldig raskt og effektivt nå om vinteren.

   

  Holdbarhet bestemmes selvfølgelig av mange faktorer, bruker du børsteløsvask/maskinvask med sterke kjemikaljer sliter du den fortere, vasker du selv og bruker en mild såpe så holder den bra. Det supre her er vel egentlig at det tar deg bare 4-6 sprayer på våt bil, og så har den beskyttelse igjen.

   

  Det holder nok å benytte denne hver fjerde vask, men kjenner jeg dette miljøet som er her på detailersclub rett, så blir den nok benyttet 4 ganger så ofte ;)

   

  ccs-1-0-18654500-1328183560.jpg

   

  Prisen på 400ml er kr 229,-

   

  Norsk importør er Parts&retards.no

   

  Du finner den her: Carpro-reload

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...