Jump to content
 • truhaa
  truhaa

  Autobutikk1 - Alt på et sted

  Sign in to follow this  

  Autobutikk1.no ble etablert i starten av 2016 av Daniel Randen, da med plan om oppstart sommeren 2016. Noen utfordringer gjorde at dette ble noe utsatt. Vel, nå er de her i brask og bram. Fersk of flott nettbutikk med det meste en måtte ønske av bilpleie, samt både løftebukker og diagnoseutstyr for de som har ønsker om dette.. Løftebukk står vel på lista til alle de som ikke har det har vi på følelsen av, så nå kan en endelig også finne det her inne på DCN.

   

  Daniel har 13 til 14 års erfaring innen detailing, og startet firma for 5 år siden, for stor pågang samt skuldre og nakke som ikke var helt med på fremgangen førte til nedtrapping innen detailingen og fokuset ble flytt over på nettbutikk.. Kan en ikke jobbe med detailing er det nest beste å selge det, har en først fått polish i blodet finnes det ingen kur mot det.

   

  Autobutikk1 har en solid portefølje innefor detailersjangeren.

   

  - Adam`s Polishes

  - Collinite

  - Nanolex

  . North Detailing

  - Kwazar

  - Gyeon

  - Mac Serien

  m.fl

   

  Du finner det meste der for å holde bilen i strekk...

   

  De selger også løftebukker fra TechLift, detailers våte drøm. Det er helt klart produktet du skjønner du skulle kjøpt for lenge siden når du først får det hjem og har testa det for første gang.. Koster da noen kr, men hva har man feriepenger til :D  Dekkmaskiner finner du også om behovet skulle dukke opp.

   

  Diagnoseutstyr har de fra Autel

   

  Autobutikk1 har agenturet på Adam`s Polishes også. Gode produkter som er enkle å forstå for alle, og de er i en utvikling som tilsier at det kommer til å dukke opp mye nytt fra de i årene som kommer.

   

   

  Adamspolishes.jpg

   

   

  Service er viktig for Autobutikk1, Kunden kommer først, målet er ikke å bli størst, men å være en fighter i bransjen både mht produkter, kvalitet og kundebehandling.

   

  Autobutikk1 er plassert i Egersund og har et lager på 75m2 som er en god str å starte på, ikke for stort, ikke for lite, men akkurat passe. De har ikke utsalg, men kan levere ut bestilte pakker der om du bor i nærheten.

   

   

   

  Autobutikk1.no

   

   

   

   

   

   

  Autobutikk12.jpeg

   

   

   

  Enda en nettbutikk som er med å gjøre Norge blankere, det liker vi. Vi ønsker Autobutikk1 velkommen til Detailers Club, samt takker for gode rabatter til VIP medlemmer på bilpleie, diagnoseutstyr, løftebukker og alt annet en finner i nettbutikken.

  Edited by truhaa

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
 • Create New...