Gå til innhold
bugme

Sølv Audi TT trenger hjelp

Recommended Posts

bugme    0
bugme

Hei

Jeg har en sølv -99 Audi TT som trenger en proff vask/lakkrens/polering. Er det noen her som kan hjelpe meg? Jeg bor i Oslo, men kan levere bilen i store deler av østlandsområdet.

Lakken er nok litt slitt, og den har ikke fått en skikkelig polering på mange år. Vaskestriper og swirls er helt sikkert til stede - her trenger jeg proff hjelp!!!! :)

IMG_0143_72.jpg

Bård

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Essiek    384
Essiek

Hvis du ikke har fått gjennomført dette innen midten av august så kan du sende meg en PM. Jeg har ikke kapasitet før mot slutten av august selv (jeg holder til på Rykkinn)

I Oslo har du også bl.a. AndreasLie (Sinsen Detailing Crew), og nedover mot Halden har du Bernhard / Belle / ØrjanA på Ås og Petter i Halden. Oppover mot Lillehammer så er det flere dyktige detailere på Elverum / Gjøvik / "Toten" / Kongsvinger (skal være en oversikt som heter "Hvor holder landets detailere til?" her inne et sted) - send evt PM direkte til de. Hvis jeg har glemt noen nå her fra DCN så får de ha meg unnskyldt :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×