truhaa

Ventilasjonsanlegg Flexit VG 400 - feil

Noen her inne som er bevandret innefor disse ventilajsonsanleggene?

Har et som den røde lampa på kontrollpanelet står å blinker uansett hva jeg gjør, har byttet filter, har hatt ut kryssveksler (?) og sjekket den,

Strøm er slått av og på, ingen sikkringer som går mht driften av dette heller..

Noen som har noe tips på hva det kan være?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bevandret, og bevandret... Skal ikke skryte på meg noe, men har samme anlegget hjemme.

Har sett på brukermanualen, og kopiert derfra:

- Rød lampe (!):

Langsomt blink: Filter må byttes (forutsatt at filtervakt er installert).

Hurtig blink: Brannternostat utløst eller termofuktvakt ikke tilkoplet.

Fast lys: Begge feil oppstått

Kan det være termofuktvakten som ikke er på plass??

Både naboen min og jeg hadde problemer med anleggene når de var nye, og det virket som om det var en produksjonsfeil på anleggene i en periode

Håper at dette kanskje kan være til hjelp, og at du får det på stell..

Mvh

Juffen.

Endret av Juffen
1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da fikk jeg i allefall bekreftet hva blinkinga betyr, det er hurtig blinking, da er det en av de to, så får sjekke hva jeg klarer å finne ut av..

Anlegget her er 12 år, så ikke nytt lenger ;)

Takker for svar

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive