Jump to content
Sign in to follow this  
Drumlin

Efaring med Raceglaze-produkter?

Recommended Posts

Drumlin

Er det noen her som har erfaring med produktene til Raceglaze? Tenker spesielt på lakkrens/polish, f.eks Raceglaze Signature Pre-Wax Cut & Cleanse. Er det et godt alternativ til Autoglym Super Resin Polish? Hvilken LSP passer i såfall godt til Raceglaze?

Hvilke andre produktalternativer kan evt anbefales, som kombinert lakkrens/polish? Hvordan er Meguiars Ultimate Compound i forhold til Raceglaze? Har DA-maskin, og av tidshensyn synes jeg det er greit å å slippe unna med en runde med den. :)

Edited by Drumlin

Share this post


Link to post
Share on other sites
truhaa

Kan ikke hjelpe deg med Raceglaze produktene desverre, men Ultimate Compound klarer du deg med en runde ja, men ikke beskyttelse i den, så du må over med en sealer eller voks etterpå.. Ultimate Compound er en korrigerende polish ment for hånd eller DA, så den korrigerer og renser lakken din..

Rens/polis/beskytt produkter er bla Duragloss 101 og 105 samt 501, Meguiars NXT tech wax, Meguiars Cleaner wax, Autoglym SRP + mange flere, men de har ikke noe korrigerende effekter jeg vet om, de renser lakken, men de ripene som blir borte er skjult og ikke fjernet.. En kan gjerne bruke en AIO (rens/polish/beskytt) etter feks Ultimate Compound om en ønsker det, men det holder ofte med en ren sealer/voks...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Drumlin

Har ved tidligere anledninger brukt Autoglym SRP etterfulgt av EGP og voks. Nå er planen å prøve med litt cut på DA-en, i stedet for bare filler. Av det jeg har lest, virker det som Raceglaze kan funke bra. Har også sett på Meguiars Deep Crystal 1-2-3-sett, som er på tilbud hos Bilxtra om dagen. Men den er jo da delt opp i separat lakkrens og polish, i tillegg til voks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
truhaa

1-2-3 serien til Meguiars er rens, polish og beskytt, rensen er ren rens, korrigerer ikke mye med den..

Da ville jeg sett på Ultimate Compound eller sjekket opp litt rundt Raceglaze sin Cut & cleanse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Drumlin

Da prøver jeg det. Har forresten ScratchX 2.0 liggende. Er det vanlig å bruke det på hele bilen? Eller bare til å korrigere enkeltområder, slik det står at den er laget for.

Share this post


Link to post
Share on other sites
truhaa

ScratchX 2.0 kan brukes samme med DA maskin, har ikke brukt den til annet en spott korrigering, men bruker du UC så tipper jeg du ikke trenger å gå over med den noen steder, da kjører du bare en runde eller 3 til med UC så hjelper det.. ScratchX 2.0 er faktisk mildere en UC..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her finner man det meste man lurer på innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×
×
  • Create New...