Gå til innhold
Dr_S

Foma Mimo eller Combivac?

Recommended Posts

Dr_S    129
Dr_S

Har funnet ut at vi skal kjøpe rensemaskin, min bedre halvdel så plutselig nytten av en rensemaskin da hun inspiserte sofaen i stua forleden.. Hehe. Kidsa griser og lager flekker på en dyr BoConcept sofa her, så litt skattepenger tenkte vi skulle brukes til innkjøp av en slik.

Har mest lyst på en Mimo, men så kan man jo støvsuge med en CombiVac også da....hmmm :huh:

Hva anbefaler dere? Vi har to biler nå som trenger seterens i tillegg. Og jeg trenger ikke støvsuger i huset, der har vi sentralstøvsuger.

Endret av Dr_S

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
truhaa    1 525
truhaa

Har Mimo og liker den, men skulle jeg handlet maskin igjen så hadde det blitt Combivac tror jeg, litt mer litt større vanntank og skittenvannstank..

Combivac

Mimo

Rense bil etc er Mimo super, sofa er ok å ta, tepper er MYE jobb okkesom hvem du velger vil jeg tro, det har jeg gjort en gang (10 kvm) og det var mer jobb en jeg trodde på forhånd. Så liker Mimo`n best til bil her, der er den som sagt super på seter, tepper, matter.. Støvesuger først med Karcher som har bra drag, og så over med Mimo etterpå. Skal du bruke samme maskin til begge jobbene må du sette i pose, støvesuge, fjerne pose og gjøre den klar til våtsuging.. da er det like så greit med en Foma våt/tørr suger i tilegg syntes jeg, så trenger en ikke å måtte ordne så mye mellom jobbene..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×