Gå til innhold
Greger1987

kjørebaner

Recommended Posts

Greger1987    0
Greger1987

Jeg sliter med kjørebaner på panser, siden og bak på bilen. la veldig godt merke til det når jeg hadde bilen i sollys her forrige dagen. Hvordan kan jeg få bort det? Det er en Saab 93 2008 modell. Som jeg har hørt og lest så er det ganske myk lakk på disse bilene. Hvordan mykhet/hardhet burde jeg ha på puten jeg skal bruke? hvordan hastighet burde jeg kjøre på? press?

Jeg bruker Meguiars Speed glaze og polymersealent. Bilen er generelt fin i lakken, ikke solriper og sånt, så trenger ikke renselakken, heller ikke for salt, for det er det ikke noe av.

Takker for svar

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AndreasLie    1 033
AndreasLie

hvis du ikke trenger å fjerne riper eller swirls, hvorfor polerer du den da? :)

Du trenger myk finishing pute, feks type sort fra Meguiars og DA. Hvertfall det jeg brukte og det funket det. Start med press og avslutt uten press

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Greger1987    0
Greger1987

Er jo for og få bilen ordentlig blank at jeg vil polere den. hehe. Takk for svaret, skal ta og prøve det og se hvordan det blir.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mighty    271
Mighty

Hvis bilen ikke er korrigert i det siste og er så myk som det høres ut som så er det ingen mulighet for at du ikke har vaskeriper i lakken. Ripene dukker opp lenge før glansen blir dårlig. Salt er vel heller ikke noe som pleier å sitte fast i lakken, ei heller noe du fjerner med polering. Det er verre med asfalt. ALT av kontaminasjon som asfaltprikker, piggstøv osv SKAL være fjernet før du rører lakken med en poleringsmaskin. Lakken skal være 100% ren og glatt før du begynner, ellers lager du fort mere merker i lakken. Man fjerner IKKE kontaminasjon på lakken med polish :)

Hvis du har polert og fått hologrammer/kjørespor så må du på en finere combo, mykest/finest mulig pad og finest mulig polish, kombinert med å avslutte med lite press og lav hastighet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Greger1987    0
Greger1987

Bilen har ingen forurensing lakken, ble clayet før den ble polert for fjerning av resterende avfall som var på lakken. Men skal ta og prøve en mykere pute og se hvordan det funger med lite press og lav hastighet.. takk :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2018

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×