Gå til innhold
DonCato

Svær, svart sladd i forumet

Recommended Posts

DonCato    0
DonCato

Jeg har den siste tiden opplevd et irriterende fenomen her på forumet. Når jeg åpner en tråd jeg vil lese, lastes siden med tråden inn på vanlig måte, men så dukker det opp tidenes største svartsladd, som dekker alt bortsett fra de nederste to-tre cm på skjermen.

03Apr112003.jpg

Dette irriterende fenomenet dukker ikke konsekvent opp i alle tråder, men typisk nok ofte i de jeg virkelig ønkser å lese nøye.

Jeg kan for ordens skyld si at jeg bruker Firefox i siste versjon, og ikke har trøbbel i andre forum jeg jevnlig frekventerer.

Og har oppegående virusbeskyttelse osv.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dennis    539
Dennis

Den var ny :P

Ingen andre som har meldt den så må være noe rart med pc-en din.

Så får komme med de vanlige tipsene. Slett temp Internett filer, oppgradere nettleseren eller prøve en annen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Oluf    328
Oluf

Bruker siste versjon av Firefox selv (4.0) og har ikke hatt problemer med dette. Men du kan jo prøve en annen nettleser og se om det er samme problem der for syns skyld :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Bernhard    2 323
Bernhard

Sikkert noe som er så blankt og så kraftig bilporno så sladden slår inn automatisk..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Oluf    328
Oluf

Sikkert noe som er så blankt og så kraftig bilporno så sladden slår inn automatisk..

Det er sikkert en sånn plug-in til nettleseren som automatisk oppdager porno, og når det kommer hinsides blanke biler slår den inn med full kraft! B)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Bernhard    2 323
Bernhard

Er det det samme som mamma'n di har satt på PC'n din Oluf?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Oluf    328
Oluf

Er det det samme som mamma'n di har satt på PC'n din Oluf?

Ja, desverre :(

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
CFM    842
CFM

Er det slik enda? Jeg hadde noe lignende på min bærbare for litt siden, men da var det reklame for et eller annet i stedet for en svart firkant. Det var ikke kun her da, var på ander forum også som var basert på IP.Board.

Løsningen min var å kjøre MBAM for å fjerne en del rusk. Tydeligvis hjalp det og det har ikke kommet igjen siden. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Informasjon

© Detailers Club Norway AS 2007-2017

Sosialt

Om oss

Her tar vi for oss det meste innen bilpleie. Alt fra vask til polering på hvordan du skal få din bil til å bli så blank som mulig

×