Goliath

Scandicshine Hos Detailing Bliss Forum

Veldig artig å se SS sponsorbanner hos Detailing Bliss forumet men til hvilken nytte gjør denne sponsingen egentlig når SS a- er på norsk, B- er dyrere på produkter enn utlandske webshops og c- har landsdekkende frakt samt Detailing Bliss har primært amerikanske medlemmer?

Misforstå meg rett; jeg syntes det er genialt at SS sponser men hos Detailing Bliss sitt forum? hm.

Endret av Goliath
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er fordi jeg og Carlos (Nica) som driver forumet er gode venner, dermed får jeg en fin pris for å sponse! Dessuten er det, det beste forumet der ute ;) MEN, du la jo merke til banneren og er fra norge? hehe.

Dessuten sender jeg div varer over dammen ;)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Håper du ikke tok posten min for negativ kritikk av noe slag men som selger av yrke, var sponsorplassering ved første øyekast litt merkelig :)

Forumet der er veldig bra men som nordmann, er det mer spennende å diskutere på dette forumet da forholdene og forutsetningene rundt detailing, kjøp av produkter osv. er mer relevant her for mitt vedkommende. Jeg syntes også det er bedre å bidra til eget community fremfor store internasjonale fora. Blir mer personlig og man kan enklere sette sitt eget preg på forumet.

Om jeg kan spørre; hva slags varer sender du over dammen? Kunne aldri tenke meg at et norsk webshop hadde vært å foretrekke mtp. priser/levering/frakt når det finnes rimeligere alternativer i utlandet. Man får kanskje trekke fra norsk moms ved utsendelse :hmm:

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hehe, tok det langt i fra negativt.

Sponser DCN også jeg, den dagen de bestemmer seg for å ha reklame på sidene :)

Detailingbliss er forresten ikke stort i forhold til f. eks detailingworld. Men kan ha noe med at jeg kjenner "kjernen" der.

Diverse varer som man ikke får kjøpt i usa, alt fra 3m backingplates til spesielle avfettninger osv. Er til de spesielt interesserte ;)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Registrer ny konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive